GroenLinks: onderzoek onder alleen LTO-leden niet representatief

GroenLinks vindt het onderzoek van onder meer LTO Nederland en het ministerie van LNV naar natuurinclusieve landbouw niet representatief, omdat enkel boeren die lid zijn van LTO meedoen.

Het onderzoek is bedoeld om toekomstig beleid op het vlak van natuurinclusieve landbouw vorm te geven. Bromet vindt dat ook boeren die geen LTO-lid zijn moeten worden benaderd. Als dat niet gebeurt, is het onderzoek geen weerspiegeling van de gemiddelde Nederlandse boer. Daarmee is het volgens de politica onjuist om op basis van dit onderzoek toekomstig beleid met betrekking tot natuurinclusieve landbouw vorm te geven.

Het Kamerlid vraagt daarom of de minister bereid is om ook boeren die niet lid zijn van LTO te benaderen voor dit onderzoek.
 GroenLinks: onderzoek onder alleen LTO-leden niet representatief (nieuweoogst.nu)

GroenLinks vindt het onderzoek van onder meer LTO Nederland en het ministerie van LNV naar natuurinclusieve landbouw niet representatief, omdat enkel boeren die lid zijn van LTO meedoen.

Nieuwsgrazer

Zelf uw fosfaatrechten kopen of verkopen??

Fosfaatrechten zijn nu het nieuwe melkquotum, bekijk hier actuele vraagprijzen en het aanbod.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

Jannus
Men gaat het wiel uitvinden dat ik meegenomen heb toen ik vertrok,kan al verklappen ,hij is rond
Jawis
Grappig dat die linkse anti zwarte pieten dat dan wel snappen......
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden landbouw , lto , lnv , boeren , onderzoek , nederland , groenlinks en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!