De ‘groene denktanks’ van VVD, CDA, D66 en GroenLinks hebben een gezamenlijk klimaatplan ingediend.

De onderhandelaars van VVD, CDA, D66 en GroenLinks komen steeds meer onder druk te staan om met een groen regeerakkoord te komen. Sinds vandaag ligt er vanuit hun eigen partijen een kant-en-klaar voorstel om de Nederlandse economie en samenleving duurzaam en klimaatneutraal te maken. Het plan gaat verder dan de verkiezingsprogramma’s van VVD en CDA, maar niet zover als die van D66 en GroenLinks. Het plan is geschreven door de partijcommissies die zich binnen VVD, CDA, D66 en GroenLinks bezighouden met natuur en milieu. Zij vervullen daar soms de rol van buitenbeentje, maar voelen zich ook vaak de voortrekkers.

trouw.nl/democratie/…

Deel dit topic

Reacties

dewittemotor
De landbouw zal wel weer moeten leveren, zodat de rest van de bevolking (kiezers) lekker kan blijven vliegen, vuurkorf stoken, kant-en-klaar maaltijden (=veel verspilling) eten, uit eten (= veel verspilling) etc.
paul1
@dewittemotor idd wij zullen wel als wisselgeld gebruikt worden bij de onderhandelingen
Brutus64
Er is nog niets besloten dit is een denktank, geen partijtop, ik kan me ook niet voorstellen dat die nieuwe dure kolencentrales zomaar dicht gaan, in Polen staan nog steeds vieze bruinkool centrales te draaien, die gaan ons dan stroom leveren, te zot voor woorden
Pluto
Leg eerst maar eens uit wat de definitie is van duurzaam , zonder te stranden in oeverloos gezwam!!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk , groen , duurzaam , cda , natuur , vvd , groenlinks , d66 , economie en klimaatneutraal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0