Leidingaanleg niet meer beperkend voor fosfaatruimte

Grond die in tijdelijk gebruik is voor de aanleg van leidingen of andere infrastructurele werken, heeft in de toekomst geen invloed meer op in de fosfaatruimte van een melkveehouderijbedrijf. Staatssecretaris Martijn van Dam (EZ) gaat daarvoor de Wet grondgebonden groei melkveehouderij aanpassen.

Deel dit topic

Reacties

Carola
De reden is dat boeren niet meer vrijwillig meewerken. Ja tegen de tarieven van Tennet ga je echt niet vrijwillig tekenen. Van Dam zit er bij deze club blijkbaar tot aan zijn elleboog in.
buorman
''Voor nogal wat ondernemers is dat een reden om niet meer vrijwillig mee te werken aan infrastructurele werken. Staatssecretaris Van Dam vindt dat een ongewenst neveneffect.''

Dus als boeren dreigen niet meer vrijwillig mee te werken is dat ongewenst en kan het ineens wel anders.
Mss iets om over na te denken voor bv LTO ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , grond , grondgebonden , toekomst en fosfaatruimte geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
7