Illustratie van: fendtje310

Veehouder krijgt 33.000 euro aan leges terug

Een gemeente in de Achterhoek moet van de rechtbank de volledige leges voor de bouw van een nieuwe stal terugbetalen aan een veehouder. Dit kwam omdat het bestemmingsplan was verlopen. Het betreft een bedrag van 33.000 euro. Er blijken veel meer gemeentes die hun beleid niet op orde hebben waarbij veehouders bezwaar kunnen aantekenen.

Deel dit topic

Reacties

Saillant
Interessant maar vaag. Noem dan ook welke gemeente.
voortman
De raad van State heeft het bestemmingsplan van de gemeente Berkelland nietig verklaard........
arjankok
Moest eigenlijk niet kunnen , wel klagen dat ambtenarij en vergunningsverlening stroperig gaat en dan de rechtmatig betaalde leges terug vorderen , hebben ze er zo hard voor moeten werken krijg je stank voor dank
pieta
@arjankok Ze zijn wel rechtmatig betaald maar niet rechtmatig gevorderd. 😬 En dan te weten dat het ook nog wel eens een Scharenborg-vergunning geweest kan zijn.

gelderlander.nl/regio/achterhoek/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , bouw en veehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
7
TREFWOORDEN