Agrarisch verzet tegen TTIP groeit

Het verzet tegen het handelsverdrag tussen de Verenigde Staten en Europa, TTIP, in de agrarische sector groeit.

Deel dit topic

Reacties

Carola
Levensgevaarlijke ontwikkeling dit verdrag. Het toezichthoudende orgaan heeft meer macht dan een nationale overheid. Boeren laat uw stem horen!
+1
Jack Rijlaarsdam
Quote:
@Carola: Het toezichthoudende orgaan heeft meer macht dan een nationale overheid.

Gezien het aanwezige intellect en de daadkracht van onze overheid kan dit nauwelijks een slechte ontwikkeling zijn...
Carola
Wel als genoemd orgaan bemand gaat worden door hoofdsponsoren van Amerikaanse politieke partijen.
+1
Jack Rijlaarsdam
Tja, de eigen landbouwsector wordt met handen en voeten gebonden aan allemaal maatregelen genomen op emotionele basis en dan producten in gaan voeren die hier niet geproduceerd mogen worden. Een volk krijgt wat het verdient. Ik ga me er absoluut niet druk om maken, heeft totaal geen zin, geen mens die zich iets van onze mening aantrekt. Laat Wakker Dier, Natuur&Milieu, Greenpeace en hoe al die andere relnichten ook heten zich maar eens nuttig maken.
Carola
Zou heel nuttig werk zijn voor dat volk, hebben ze tevens geen tijd voor andere dwarsliggerij. Maak je je nog wel druk om andere emotionele besluiten dan?
+2
Jack Rijlaarsdam
Quote:
@Carola: Maak je je nog wel druk om andere emotionele besluiten dan?

Ja, onze jongste (van bijna vijf) zou het niveau van groep twee niet aan kunnen, hij tekent namelijk vanuit z'n onderarm en niet uit z'n pols... Concentratievermogen is eerlijk gezegd ook magertjes. Veel oefenen dus.
+2
mlkvhoudr
Jong laten zijn jack, niet veel laten oefenen, gewoon een jaartje doubleren
+1
cs-agrar
Laat de jongste iets tekenen wat ie leuk vindt, komt dan vanzelf goed
+1
Carola
Kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen grote zorgen aldus een goede bekende van mij, lees mijn moeder.
+3
jan is hobbyboer
Quote:
@Jack Rijlaarsdam: Concentratievermogen is eerlijk gezegd ook magertjes. Veel oefenen dus.

Pas op met het worden van slachtoffer van de testjes maatschappij. In deze tijd hadden ze mij ook vol met ritalin gestopt, beetje druk kind, dat kan natuurlijk niet. Dat ie zich achteraf verveelde omdat het allemaal veel te simpel was speelde natuurlijk niet. Ik paste (en pas) ook niet zo goed in de mal waar de gemiddelde mens in dit land aan moet voldoen. Geen probleem, kun je heel gelukkig van worden 😄

Blijf baas over je eigen leven en dat van je kinderen en laat die amateur deskundigen er niet mee aan de haal gaan.
+1
spotmelker
@jan is hobbyboer Helemaal eens Jan. Laat die kinderen zichzelf zijn en niet een werkgelegenheidsproject worden van hooggeschoolde luchtkasteeltherapeuten.
Todi
@jan is hobbyboerHet stempel paradijs van de zogenaamde geleerden kan nog wel eens grote gevolgen hebben voor deze generatie kinderen. [verzekering tot zelfs het rij bewijs voor de auto]
zeppmann-
Een mentor op de middelbare school van onze kinderen zei: Ik weet van elk kind wat ze later worden!! Dat is waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Het komt dus altijd goed en laat je niks aanleuren door mensen die er voor geleerd hebben.
jan is hobbyboer
Quote:
@zeppmann-: Dat is waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden.

Jij bent dus een goede boer geworden?
zeppmann-
Het was het enige waar ik nog 'n beetje goed in was en ik vond het leuk.
+2
jan is hobbyboer
Quote:
@zeppmann-: Het was het enige waar ik nog 'n beetje goed in was en ik vond het leuk.

Dat laatste lijkt me het belangrijkste, ik ben helemaal niet goed in boeren, maar vind het wel hardstikke leuk. Dus we hobbelen nog steeds vrolijk verder.
3 speen
Ik vind dat gezeik van dierrechten of fosfaat rechten en kringloopwijzer echt ni leuk geeft een enorme last op je werk
En wat hier nog niet vermeld dat dit verdrag aanstuurd , om op korte termijn een einde te maken aan al het contante geld, en dat men in de VS en Europa alleen en alles met de pin moet betalen. Zo heef BIG Brother alles onder controle.
jan is hobbyboer
Quote:
@Gait oet klooster: En wat hier nog niet vermeld dat dit verdrag aanstuurd , om op korte termijn een einde te maken aan al het contante geld, en dat men in de VS en Europa alleen en alles met de pin moet betalen. Zo heef BIG Brother alles onder controle.

Droom verder, ben je wel eens in Belgie geweest, daar is 10% van de economie zo zwart als wat, en die gaan allemaal ineens pinnen 😄.
We zullen zien wie er droomt Jan, ff wat googlen, jij hebt er wel tijd voor.
diezel
@Gait oet klooster
Ze gruwelen bij die bankruns zoals nu in Griekenland.
Alle spaargeld digitaal. Eenmalig 20% afromen (negatieve rente) en de staatsschulden zijn verdwenen. Zoiets? 😄
@diezelJij weet ook dat de staats schuld NOOIT zal verdwijnen, en dat er geld naar de grieken zal blijven gaan, wat NOOOOOOOOOOOOOOOOIT terug komt, en dan komen al die andere zuidelijke landen nog , die op de fles gaan !!!
+1
diezel
Quote:
@Gait oet klooster: Jij weet ook dat de staats schuld NOOIT zal verdwijnen

In ons landje zou het nog gaan door de belasting naar voor te halen uit die grote pensioenpotten en een beetje af te romen.
Echter één groot probleem: De EU denkt er meer Europeanen mee te kunnen plezieren! 😄
@diezel
Dat klopt de pensioen potten , gaan aanesproken worden en dat gld gaat naar.......... juist zuud Europa, en zo kan het ook gaan met ONZE toeslagrechten, word nu al 2016 voordat 2015 word uutbetaald, BRUSSEL heeft et als DEN HAAG het geld OP !!!
paul1
Cash is nog steeds king

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's europa en ttip geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
25
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN