Ton schade door sabotage melktank

Bij een melkveebedrijf in Montfoort hebben vandalen de installatie van de melkopslagtank vernield. De boer moest daarom alle melk in de tank weggooien en vertelde RTV Utrecht dat hij denkt zo'n 100.000 tot 120.000 euro aan schade te hebben opgelopen.

Deel dit topic

Reacties

+2
miss boerin
Vreemd verhaal...
de hoef
De beste man heeft vier robots waarvan twee helemaal vernield ,ze hebben met bijlen de robot en de aanstuurkasten van robot en tank vernield ..melk moesten ze weg laten lopen omdat de melkfabriek niet kwam laden
+2
pieta
Wat een klootzakken. Wat zal er aan de hand zijn(ze komen toch niet voor de gein alles bij iemand vernielen, het lijkt mij meer een gerichte actie)?
arjankok_
Vermoed dat het bij harry schalkwijk is ,die heeft tijdens de bouw van zijn nieuwe bedrijf ook al met sabotage te maken gehad, en later met rechtzaken over lawaai en licht overlast wat m.i. zeer overtrokken is, bepaalde personen zitten hem al langer dwars
producent
@arjankok_
Hier in de stal hangen camera's om de koeien te kunnen zien maar ongenode gasten worden ook opgenomen wanneer ze binnen komen.
casev
Ik heb zo'n vermoeden dat hier nog een heel verhaal aan vooraf gaat......
kaas
De vraag is waarom[er gebeuren zo veel aparte dingen de normaalste mensen denk je dan worden soms omgelegd maar later blijkt wel dat ze dingen deden die het dag licht niet konden verdragen er steekt vaak meer achte ,maar deze veehouder kan ik niet en wil er ook niet over oordelen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melktank , boer en melkveebedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2