Ook Amerikaanse melkveehouders breiden melkveestapel uit

Verwacht wordt dat de VS in 2015 meer melk gaat produceren als gevolg van lagere voerprijzen en een hoge melkprijs, welke samen ervoor gaan zorgen dat de veestapel gaat toenemen en de melkproductie per koe omhoog gaat. De op vet gebaseerde export neemt volgens de prognose iets af door sterke concurrentie vanuit traditionele exporteurs. De markt voor nonfat dry milk (NDM) gaat helpen om de export van melkeiwit te ondersteunen.

Meer: boerenbusiness.nl/melkmarkt/artikel/…

Deel dit topic

Reacties

George
Wat er met de melkprijzen gaat gebeuren laat zich makkelijk raden.
+1
verbi
Verwachtingen hebben we niks aan ,we zullen nog wel eens zien of de veestapel zoveel gaat groeien, bangmakerij.Geloof het zelf nog niet zo maar we zullen zien.
cloggie
En dan nog iets, het is ook niet zo een twee drie te regelen dat je veestapel groeit natuurlijk, daar gaat nog wel een tijdje overheen ook volgens mij. Tuurlijk, je kunt de slechte koeien langer aanhouden, maar dan nog gaan je kosten in principe ook omhoog.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , export , koe , melkprijs , eiwit , melkproductie , melkveehouders , melkeiwit en melkveestapel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
4