JGM Roskam

Op het forum van Campina staat deze oproep:

" Melk bundelen in N-H

De heer JGM Roskam / 23 september 2007 19:06

Wie durft zijn lidmaatschap te stoppen bij Campina in N-H om op de vrije melkhandel een top melkprijs te ontvangen!

al onze melk gaat in de kaasbak van Lutjewinkel die een zeer hoge melkprijs oplevert,maar onze uitbetalingsprijs wordt gedrukt door o.a de weidemelk onder private label en meer van die zogenaamde toegevoegde waarde artikelen."

================

Wie kent dhr Roskam of misschien reageert hij zelf? Als provinciegenoot hebben wij zeker interesse, maar wat aanvullende info is wel erg handig. Hij stelt dat de N-H kaas Campina veel geld oplevert, maar wat zijn de alternatieven voor N-H melkveehouders?Graag zouden wij dus hier op het prikbord wat van hem horen of rechtstreeks met hem in kontakt komen in plaats van communiceren via het Campina-forum.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
zo`n advertentie op de mycampina site is welin het Hol van de Leeuw.
Onbekend
Sjakie in Abbekerk die kant op wonen Roskammen weet niet of zij dit zijn.
Onbekend
Sjakie op de evert vermeer site landbouwsubsidie staan er maar een dertig in heel ned . maar enkele met slachtpremie . effe wegstrepen en je hebt hem.
Onbekend
op dit adres woont ene JGM Roskam
Noorddijkerweg 69
1645 VDURSEM
Onbekend
bij ons in de omgeving wonen ook mensen dieRoskam heten
Onbekend
Jij hebt de goeie, Coen

Kreeg hem gisteravond niet te pakken, dus wordt vervolgd....

De webmaster van Campina heeft de reaktie trouwens al snel verwijderd, zo snel is hij met het beantwoorden van vragen nog nooit geweest!
Men klopt zich op de borst dat het de enige zuivelonderneming is die zo'n open communicatie (zoals o.a. het forum hanteert), maar deze oproep ging toch net ff te ver; wel jammer dat men er zelf zo weinig gebruik van maakt....
Onbekend
Hans Roskam vanavond gesproken; erg serieus bezig een andere afnemer te vinden. Steegro en Vrebamel wensen niet naar N-H te komen, andere afnemers wel. Eind deze week, begin volgende een gesprek, ik mag ook komen..... dus: wordt vervolgd!
Onbekend
Oh ja: hij had nog niets gehoord van Campina, dus geen strafregels schrijven of in de hoek!
Onbekend
Ha ha of een jaar verplicht melk leveren,nou Sjakie goed bezig,als er niet (meer) goed voor jou/jullie gezorgd wordt,moet je maar goed voor je zelf zorgen

En melk met een officiele E.U. streekerkenning (N.H.) is toch zeker 3 ct. meer waard dan Lyempf melk!
Veel succes!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkprijs , campina , kaas , prikbord en weidemelk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
3