UITNODIGING: BOERENGOLF BIJ JOHN

<b>Hierbij wil ik mede namens John van Hal alle bezoekers die zich verbonden voelen aan dit prikbord uitnodigen voor een middag boerengolf op het bedrijf van John: <a href=dommeltje.nl/ target=0>boerderij 't Dommeltje!</a>.
</b>
Als datum hebben we zaterdag 27 oktober geprikt (dan is het hetzelfde weer als vandaag) en we willen +- rond 13.00 beginnen met een kopje koffie en een rondgang op zijn bedrijf. Daarna gaan we de sportieve strijd met elkaar aan met +- 2 uurtjes <a href=dommeltje.nl/boerengolf.html/ target=0>boerengolf.</a>Dan is het tijd voor een borrel (of een frisje) en voor de mensen die niet (zelf) hoeven te melken willen we de middag afsluiten met een diner.

Dus iedereen die de gezichten achter de namen op dit prikbord eens een keer in levende lijve willen zien in een volgens <a href=dag.nl/Video/Artikelpagina-Video.htm/… target=0>Emiel Ratelband (video)</a> zeer rustgevende omgevingmoet deze unieke kans niet laten lopen. Iedereen is welkom, ben je melkveehouder, ex-melkveehouder, jongveeopfokker, melkquotum handelaar, ben je lid van LTO, NMV of DDB, het maakt niet uit iedereen is van harte welkom!

Het bedrijf is centraal in Nederland gevestigd <a href=dommeltje.nl/route.html/ target=0>(zie route)</a> maar ook zeer snel bereikbaar vanuit Duitsland of België. Voor de mensen die vanuit Denenmarken, Frankrijk of nog verder willen komen is een pendelbus vanaf de luchthavens Schiphol en Eindhoven beschikbaar (vooraf aanmelden).

Wie durft??

<img src=mijnalbum.nl/Foto-K4GJFMS8.jpg>/;

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Het lijkt me erg leuk om te gaan, maar vanaf Twente is Boxtel toch wel erg ver, maar misschien kunnen we vanaf twente carpolen, dan wil ik wel mee.
Onbekend
Daar wordt het toch niet minder ver van??
Onbekend
gatverpieleke daseen eind weg
Onbekend
van hier uit wel, ja.....
bij jou vandaan valt het best mee
Onbekend
Ik moet helaas concluderen dat er geen evt. carpoolers zijn van uit twente om samen met mij te rijden en daarom kom ik as. zaterdag niet, veel te ver weg.
Grasbaal
Brutus, waar wil je dan opstappen om te carpoolen??, Twente begint toch bij Zwolle??
Onbekend
Centraal in Nederland?????
Gaat co er van uit dat vlaanderen al bij nederland gevoegd hebben.
Onbekend
Tja, vond ik ook al: als ik door een tunnel moet, vind ik het al ver!
Grasbaal
Als ik vanuit de kop van Noordholland naar Valkenburg reis dan ben ik bij Boxtel +- halverwege. Als er geen files zijn dan moet Boxtel toch voor iedereen in Nederland binnen 2 uur zijn te berijden??.
Onbekend
Nou ,dan moet ik wel alle snelheidslimieten aan mijn laars lappen.

Co Scholten schreef:
>
> Als er geen files zijn
> dan moet Boxtel toch voor iedereen in Nederland binnen 2 uur
> zijn te berijden??.
Onbekend
Ik durf wel, ik hoop dat jeroen6200 ook meegaat.
Waar moet je je opgeven?
Grasbaal
Hallo Frank,

Door het plaatsen van dit bericht heb je je aangemeld, het kan ook door een email te sturen naar co@grasbaal.nl
Onbekend
Tot wanneer kun je je opgeven ?
Grasbaal
Tot de dag van te voren
Onbekend
1 x meegedaan met boerengolf, met een groep burgers, baggeren door een vorige dag met mest geinjecteerd weiland, bah wat een gruwel, schoenen onder de stront. Terwijl de burgers het wel grappig vonden (ja hoe bestaat het stront stonk die dag volgens hen niet), maar voor mij de eerste maar ook de laatste keer.
Onbekend
Nou Frank injecteren mag niet meer in deze tijd van het jaar dus daar hoef je niet bang voor te zijn.
Grasbaal
Beste melkquotum prikkers,

Omdat Arie J een record aantal nieuwe onderwerpen op dit prikbord is gestart en hij in de discussie altijd met een goed beargumenteerd antwoord komt heeft dejury Arie J tot Erelid 2007 gekozen. De prijsuitreiking van deze jaarlijkse verkiezing vind komende zaterdag plaats tijdens de boerengolf bij John.

Namens de jury,

Co Scholten

PS: Wil je de prijsuitreiking ook bijwonen, kom dan komende zaterdag ook naar Boxtel, voor meer info zie: [melkquotum.prikpagina.nl]
Onbekend
Zo het er nu naar uitziet kom ik Co en John.
Onbekend
Ik ben aan de late kant met opgeven John en Comaar ik kom ook
tot morgen middag gr. Sjaak
Ik hoop dat er nog meer besluiten te komen !
Onbekend
Yep, schrijf mij ook maar bij.
Grasbaal
Hallo Cor,

Leuk dat jij ook wilt komen. Zullen we carpoolen??, bel anders even naar 06-53341777

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duitsland , lto , frankrijk , melken , nmv , melkquotum , ddb , boerderij , melkveehouder en prikbord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0