'Het invoeren van een graslandnorm kan de sector ook weer in beweging brengen'

Wij zijn blij dat er een plan is voor het aanpakken van de mestmarkt, vertelt Marijn Dekkers, sectormanager melkveehouderij bij de Rabobank. „Duidelijkheid is altijd belangrijk, dat is wat wij het meeste horen bij onze klanten.”

Het opnemen van een graslandnorm in het plan van aanpak voor de mestmarkt laat volgens Dekkers vooral zien welke richting de minister en het kabinet op willen met de grondgebondenheid in de sector. „Het al dan niet invoeren van een graslandnorm is een discussie die volledig buiten het mestdossier omgaat”, aldus Dekker

Deel dit topic

Reacties

+1
Noorderling
En wat vind de sectormanager akkerbouw er van vinden?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , grasland , rabobank , mestdossier , grondgebondenheid , mestmarkt , richting en graslandnorm geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.051