Illustratie van: hooidonk

Honderden paasvuren verwacht ondanks strengere stikstofregels

Het ontsteken van een paasvuur in met name het noorden en oosten van het land lijkt een onverwoestbare traditie. De laatste jaren twijfelden veel paasvuurbouwers of ze hun brandstapel wel weer zouden opbouwen door de strengere stikstofregels, maar in de komende paasdagen worden er vooral in Gelderland en Overijssel weer honderden paasvuren aangestoken.

Deel dit topic

Reacties

+20
Frederika
Gewoon in de brand steken niets aanvragen
+3
kanniewaarzijn
Stikstof is ook alleen maar bedacht als boeren"probleem". De rest doet er niet toe.
+4
Nevergiveup
Hoeveel ton vuil per dag uit Italië stoken ze erdoor in Amsterdam incl. blauwtong aan voer ....
Kars
@Nevergiveup volgens mij niks. Weet dat er al maanden afval van Amsterdam op de Spinder in Tilburg wordt gestort. Van de poort tot lossen 4 uur wachten, zoveel auto huisvuil komt er.
Was oven kapot in Amsterdam om te verbranden.
Nevergiveup
@Kars ohh 😁
+10
jan 10
Zolang jullie in het oosten dat slikkende en snuivende volk uit Amsterdam maar uit de buurt houden ,houden jullie de traditie nog wel in ere.
+1
Regels zijn zo krom als wat hier in dat hypocriete Nederland.
+3
Heeft niets met stikstof te maken . Kijk je naar de biomassa centrales waar hout wordt verbrand om elektriciteit op te wekken is er ineens geen stikstof uitstoot .
+1
de jonge
@Hans is Hobby boer is om de nederlandse tradities te laten verdampen, net zoals sinterklaas feest etc

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's opbouwen , overijssel , gelderland , stikstofregels en weer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0