Noodkreet boeren: ’400.000 melkkoeien naar slacht door Brusselse mestmaatregelen’

DEN HAAG - Melkveehouders en de Nederlandse zuivelsector slaan alarm: als het strenge Europese mestbeleid niet verandert dreigen er minstens 4000 gezinsbedrijven te verdwijnen, zullen 400.000 melkkoeien naar de slacht moeten - een afname van 30 tot 40 procent - én dreigt de zuivelindustrie in elkaar te storten.
telegraaf.nl/financieel/1974368004/…

Deel dit topic

Reacties

cornelissen
Toch mede wat mis gegaan met de "belangenbehartiging" Was het immers niet de bedoeling ,door ( op een smerige manier opofferen van melkveehouders met een onomkeerbare verplichting op de peildatum voor de fosfaatwetgeving ) fosfaatrechten in te voeren om de derogatie te redden, cq te behouden.
Daarom een Nexit en alle papieren schit door de papier versnipperaar en of de kachel ermee aansteken .
trevor-z
@Hans is Hobby boer Niet alle papier weggooien , in Drenthe hebben ze weer bewijsstukken nodig van voor1994, i.v. m. door mogen gaan van Paasvuren.
Jawis
@trevor-z daar bin se aardig fant padje.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mestbeleid , melkkoeien , melkveehouders , zuivelindustrie , slacht en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0