Kamer wordt het niet eens over 'dierwaardige veehouderij'

Het blijft onduidelijk op welke manier dieren in de agrarische sector in de toekomst gehouden moeten worden. Een Kamerdebat daarover gaf ook vandaag geen uitsluitsel.

Alle Tweede Kamerleden zeggen dat ze een dierwaardige veehouderij willen, maar er is grote verdeeldheid over de manier waarop. Een door de vorige Tweede Kamer aangenomen amendement van de Partij voor de Dieren leidde in de huidige Tweede Kamer tot veel discussie en een nieuw voorstel van demissionair landbouwminister Adema krijgt ook kritiek. De PVV, die een cruciale positie heeft, houdt zich op de vlakte.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Mooi
Braboboer
@hans1980

Als ze niks regelen gaan vanaf 1 juli rechters het bepalen. Weet niet of dat mooi wordt.
+2
GJKlaassen
Dion Graus gauw 3 weken met vakantie sturen
Grasbaal
De minister is heel duidelijk, dit amendement is niet uitvoerbaar: debatdirect.tweedekamer.nl/2024-03-04/landbouw/… (04.48 min)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onduidelijk , veehouderij , pvv , partij voor de dieren , dieren , toekomst , tweede kamer , adema en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0