Illustratie van: Truckfan Nieuwsposter

Veeartsen Eelke en Eva zijn YouTube sterren en maken filmpjes over hun werk op de boerderij

Veeartsen Eelke Raven en Eva Roerink zijn een eigen YouTube kanaal begonnen. Ze wilden op een originele manier mensen laten zien wat hun werk als veearts in Overijssel en Gelderland inhoudt en wat er gebeurt op een boerenerf. Inmiddels hebben ze ook een TikTok kanaal en bereiken ze een publiek dat normaal gesproken niet veel weet over de veehouderij.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Een inkijk in de wereld van boer en dierenarts kan best positief zijn.

Het zal ook wel niet makkelijk zijn om tijdens het werk ook geïnterviewd te worden......maar bij het onthoornen van de kalveren ging het wel wat mis, behoorlijk begrip voor de bezwaren......mis in deze dan toch wel de uitleg dat koeien met horens in een vrijloopstal geregeld vechten en de verliezers niet of nauwelijks bij het voerhek durven te komen.....feitelijk is onthoornen als kalf heel humaan voor als ze volwassen koeien zijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veehouderij , melkkoe , dierenarts , boerderij , veearts , overijssel , gelderland , youtube en tiktok geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0