Drugslab in zijn stal leverde Betuwse melkveehouder ‘nog geen cent op’, justitie heeft een andere rekensom

€Stotteraar’, ‘kale’ en ‘BMW’ babbelden er lustig op los met hun beveiligde Encrochat telefoons. Tot de politie op 14 april 2020 hun drugslab binnenviel, in de stallen van een melkveehouderij in Beusichem. Het was volgens de boer bittere noodzaak, onder meer vanwege ‘een zwaar gehandicapt kind’. Justitie denkt dat de drugsfabriek een goudmijn was.

De officier van justitie zei daar weinig geloof aan te hechten. Temeer daar de melkveehouder al eens eerder was betrapt op het overtreden van de Opiumwet. Het OM schatte de opbrengst van het minimaal vier maanden in bedrijf geweest zijnde drugslab op zeker 123.000 euro.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , stal , stallen , politie , melkveehouder , boer en goudmijn geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
955