‘Landbouw snakt naar een Coalition of the Willing’

Om de transitie van de landbouw gestalte te geven, is een aanpak nodig die grotendeels losstaat van de politiek. Aangevoerd door een aantal boeren met kennis én lef en aangevuld met mensen uit maatschappelijke geledingen gelieerd aan de landbouw. Zij krijgen tien tot twintig jaar de kans om vanuit de sector zelf tot echte vernieuwing […]

Deel dit topic

Reacties

+6
vannorden1993
Blablablabla
+1
Jan-T
Ook weer iemand die het weet.

Maar het regelen van drijfmest bemesting van 290 kg /N p/ha en dan geen kunstmest gebruik meer.
Daar zorgt ie ook niet voor.
Wel mooie verhaaltjes schrijven waar niemand wat aan heeft..
hypotheekboer
Weer zo'n verandermanager.... Waarom duikt zulk volk toch altijd op? Omdat het hun verdienmodel is om continu rotzooi te schoppen. Heb zelf ook al eens met één gewerkt en die zag dat het goed was door meer afstand te houden. Problemen losten zich vanzelf op door draagvlak en inzet van de betrokkenen en ruimte geven. Niet door dwang van externen die weinig feeling met de praktijk hebben.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , politiek , kennis en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0