hypotheekboer


Topics
8
Reacties
351
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: 46jr
Laatst online: 2min geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


02 Jul 2022

Komt Rutte nog met een konijn uit de hoge hoed?

Onder het mom van never waste a good stikstofcrisis.

Waren vanavond opeens erg positief op Op1 over de Lely Sphere. Koning Willy heeft vandaag de nieuwe fabriek van Lely geopend.
Het is ook verdacht stil rond Jan Huitema en zijn mineralenconcentraat als kunstmestvervanger-voorstel. Derogatie is nog niet geregeld. Strik erom en mooie packagedeal met Brussel mee maken.
Vrijkomende grond van stoppers kunnen energiegewassen op geteeld worden voor vergisters. Er zijn al Deense pensioenfondsen die hierin willen investeren, kunnen onze eigen ook doen. Probleempje met Putin voor Jetten opgelost. Rest wordt huizen. Jeugd blij.
RIVM krijgt nieuwe kleurplaten, potloden en een nieuwe computer.
Den Haag betaalt voor elke boer een Sphere of Gazoo uit die dikke pot. Lely blij, JOZ blij en Rabo blij.
Houdt ie ook nog wat kleingeld over om leuke dingen mee te doen.
Minima en pensionado's blij.
Veehouders mogen de dieren houden en akkerbouwers en tuinders hebben voldoende mest voor gewassen voor konijnenvoervreters. Boeren tevreden en ze kunnen het vast wel zo spinnen dat D33 de boeman wordt.
De relschoppers waren volgens justitie toch geen boeren.
Van der Wal geen werk meer, functie elders of wachtgeld. Hebben de kinderen ook weer oppas.
Kunnen de VVD kiezers straks weer 130 rijden. Die ook blij.
Tevens kan hij Caroline de wind uit de zeilen nemen en krijgt hij tijd om een nieuwe tassendraagster te zoeken.
Misschien blijft ie dan wel de grootste en mag ie nog even blijven. Rutte ook blij.
Hoe moeilijk kan het zijn? Gaaf landje he, alle problemen in 1 keer opgelost.
Probleempje Timmerfrans lossen we met de volgende Europese verkiezingen wel op. Voorstellen hiervoor zijn welkom. Dan kan Rutte daar mooi heen.

Zullen vast nog wel wat haken en ogen aanzitten, maar ik doe maar een voorzet.
(Gun Caroline liever de eer, mag zij 'm inkoppen)

10 reacties

01 Jul 2022

Debat gisteravond

Heb het debat gevolgd. Ik hoor Rutte en tassendraagster Hermans zeggen we houden vast aan de plannen. De heer Heerma maakt geen onderscheid tussen boeren en raddraaiers die zich daaronder gemengd hebben. Vorige week geen moties van oppositie aangenomen, niks met plannen vanuit de sector afgelopen jaren(alhoewel daar ook het nodige aan schortte) gedaan. Geen perspectief geboden. Al met al weinig zelfreflectie. Er zijn doden gevallen.

En dan willen ze een commissie of bemiddelaar instellen om het vertrouwen te herstellen. Veerman heeft zich opgeworpen, Caroline heeft een motie ingediend om Louise Fresco en Aalt Dijkhuizen te vragen. Volgens mij weten we allemaal nog hoe Dijkhuizen door Rutte aan de kant is geschoven. Rutte wilde de motie ontraden, geeft denk ik wel aan hoe hij in de wedstrijd zit. We weten denk ik ook allemaal wel hoe Fresco en Dijkhuizen er tegenaan kijken. Die zijn vorige week ook op voorhand geschoffeerd met het niet uitvoeren van moties nav Lindeboom lijkt mij.

Geloof dat ze niet helemaal doorhebben dat het vertrouwen tot ver onder het vriespunt is gedaald. Laat Fresco en Dijkhuizen van een welverdiende vakantie genieten, alle verloven op het ministerie intrekken om eindelijk fatsoenlijk werk te leveren, inclusief derogatie binnenslepen, en kom dan nog eens terug. Even een tip aan de ambtenaren, obv cijfers vanuit Wageningen had RTL Z berekend dat we gemiddeld bij 50% krimp een melkprijs van 89 cent nodig zouden hebben. Richtinggevend, net zoals het kaartje. Succes met doorrekenen van het perspectief.

5 reacties

29 Jun 2022

Politie: andere actiegroepen proberen zich te mengen in boerenprotesten

Dit mag ook weleens duidelijk benoemd worden. Had al mijn twijfels over de demonstranten in Stroe gisteren. Ook een aantal in Den Haag gisteren en vandaag in Leeuwarden in het provinciehuis.
Niet ieder protest is een boerenprotest. Houd elkaar scherp en laat acties niet kapen door derden die op rellen uit zijn.

Quote:
Andere actiegroepen, zoals bijvoorbeeld coronademonstranten, proberen zich te mengen in de boerenprotesten. Dit zei politiechef Willem Woelders vanmorgen tegen RTL Nieuws.

1 reactie


Waarom de politie niet (of laat) ingrijpt tegen demonstrerende boeren

Leerzaam. Hou je het netjes en massaal, dan zal de politie niet veel doen.

Quote:
Woedende boeren braken gisteravond door een politiebarricade voor het huis van stikstofminister Van der Wal, maar agenten konden niet meteen in actie komen. Ook leek de politie totaal machteloos toen boeren met hooibalen snelwegen blokkeerden. Dat kan onrechtvaardig voelen voor de buitenstaander, waarom grijpt de politie niet of laat in?

4 reacties

28 Jun 2022

Rutte Nederland B.V. definitief failliet verklaard

Vandaag is voor de rechtbank definitief het faillissement uitgesproken van Rutte Nederland B.V.. Dit is gebeurd op verzoek van directeur M. Rutte en volgt op surseance. De rechtbank heeft gezien de omvang van het faillissement meerdere curatoren aangesteld. De curatoren, onder leiding van P. Omtzigt, zijn in de surseance gevraagd de mogelijkheden van een doorstart te bekijken.
Rutte Nederland B.V., voor de overname door de heer Rutte bekend als B.V. Nederland, is een eeuwenoud bedrijf in cultuurtechnische werken. In het verleden is het bedrijf zeer succesvol geweest met projecten als de Flevopolders, Afsluitdijk en Deltawerken. De buitenlandse activiteiten zijn halverwege vorige eeuw afgestoten. Rutte Nederland B.V. is afgelopen jaren betrokken geweest bij meerdere schandalen. Directeur M. Rutte geeft aan hieraan geen actieve herinnering te hebben. Directeur Rutte heeft een directiewissel doorgevoerd waarbij de directeur buitenland en de directeur financiën van functie zijn gewisseld zodat hijzelf zijn functie van algemeen directeur kon behouden. Daarnaast is de tuinman uit Groningen hoofd kantine geworden en het hoofd personeelszaken doet nu iets met gas. Toen het bedrijf de veehouderijactiviteiten af ging bouwen viel de omzet weg, braken er wilde stakingen uit onder de medewerkers en was het klaar.
Onderzocht wordt of in aanloop van het faillissement wanbestuur heeft plaatsgevonden. We hebben hier meerdere aanwijzingen voor. Verder liggen er ernstige aanklachten met verdenking van vernieling, verwaarlozing, diefstal, uitbuiting, openlijke geweldpleging, huisvredebreuk, opruiing, poging tot doodslag. 'Dit is nog in onderzoek, maar we lijken hier te maken hebben met een groep zware criminelen.'
Directiechauffeur Seegers geeft in een eerste reactie aan dat ´de routeplanner rechts aangaf, maar dat Rutte met een ruk aan het stuur naar links van de wal in de sloot stuurde. Toen was het oorlog met de vakbonden.´
‘Voor de directie wordt een functie elders gezocht. De overige medewerkers is ontslag aangezegd en zijn doorverwezen naar het UWV. Afgelopen weekend heeft Van der Plas & Co zich gemeld voor een overname,’ aldus Omtzigt. ‘We zien in haar een geschikte kandidaat om het bedrijf te gaan runnen. Van der Plas hoopt de werkgelegenheid te kunnen herstellen.’

5 reacties

26 Jun 2022

Stikstofpetitie / advertentie

Wie is hier handig met het opstellen van een petitie op internet? Of moeten we hiervoor LTO, @Agractie NL of een andere organisatie vragen? Het dossier is niet beslissingsrijp om hierover komende dinsdag in de Tweede Kamer besluiten te nemen. De coalitie lijkt horende doof voor de inbreng van de oppositie, lokale politici en knappe koppen die zich de afgelopen tijd ook hebben laten horen. Het draagvlak is er binnen de coalitiepartijen niet, bij kiezers niet en bij degene die de gevolgen moeten gaan dragen helemaal niet. Ik zou willen oproepen, in de trant van de motie op het VVD congres, terug naar de tekentafel.
Of voor mijn part plaats een advertentie in de dagbladen en sociale media met een uitleg van het probleem voor de burger, met een verwijzing naar de petitie, en vraag ook knappe koppen en evt bedrijven mede te ondertekenen. Zo hou je het ook nog eens publieksvriendelijk.

9 reacties

21 Jun 2022

Video: Rutte IV sloopt boerenbedrijf. Een gesprek met oud VVD senator Sybe Schaap

Uitstekende video om te delen op sociale media. De landbouw zit ingewikkelder in elkaar als de gemiddelde politicus / ambtenaar / journalist / vegetariër / burger doorheeft. Oud VVD senator Sybe Schaap houdt de gemiddelde politicus / ambtenaar / vegetariër een spiegel voor.

5 reacties

20 Jun 2022

Peiling Maurice de Hond: BBB stijgt verder, kiezers vinden massaal dat kabinet stikstofplannen moet afzwakken, regeringscrisis waard

Quote:
BoerBurgerBeweging (BBB) blijft verder stijgen in de wekelijkse peiling van Maurice de Hond voor de Tweede Kamer. De partij van leider Caroline van der Plas ...

14 reacties


Persbericht gezamenlijke landbouworganisaties: We nemen de regie samen over.

Nu SSC en JCV nog inschakelen voor de juridische kennis.

5 reacties