Stikstofbeleid met PVV op schop, veehouderij vaag - Analyse Verkiezingen

De kiezer heeft met de stembusgang van 21 november het hele politieke landschap op de kop gezet. De PVV is met afstand de grootste partij gemaakt, terwijl nu ook een coalitie over rechts het meest voor de hand ligt. Wat dit voor de landbouw betekent, is moeilijk precies te voorspellen, maar er gaan heilige huisjes sneuvelen en wellicht worden ook (spaar)potjes opengebroken.

Het stikstofbeleid van de afgelopen jaren zal namelijk bijna zeker ingrijpend gaan veranderen. Al was het maar omdat er zo veel miljarden aan zijn gekoppeld. Geert Wilders en zijn partijgenoten zien geen stikstofprobleem. Ook het klimaatprobleem staat bij hem niet zo hoog op de prioriteitenlijst.

Deel dit topic

Reacties

+1
hans1980

demelkboer
@hans1980 bij een kabinets deel name van D33, wat er onwaarschijnlijk is maar het kan. staat iet er weer bij dus pas op wat je zegt
koeman
@hans1980 misschien wel met voorkeursstemmen
Putjeschepperr
@hans1980 ze hadden hem van 12 naar gezet om zeker te zijn.vond het wel humor.
Putjeschepperr
@Putjeschepperr van 12 naar 10

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , veehouderij , pvv , landschap , verkiezingen , stikstofbeleid , kop en stikstofprobleem geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0