Van der Wal geeft stikstofvuur nog één impuls

Over stikstof blijft ook de komende tijd nog genoeg te doen, maar politiek gezien lijkt het vuur er wel een beetje uit bij de politici. Dit bleek de afgelopen week duidelijk bij een aantal debatten in de Tweede Kamer. Er wordt nog steeds gedebatteerd, soms ook op een best onaardige wijze, maar de felheid is verminderd. Aan beide kanten. In onze rubriek Stikstofstemming geven we op onze eigen wijze een impressie van de stikstofcrisis.

De partijen die de landbouw verder willen aanpakken draaien hun riedeltje af, maar ze weten dat er voorlopig toch weinig is binnen te halen. De partijen die het voor de landbouw opnemen, lijken ook wat matter, alsof ze even gas inhouden tot na de verkiezingen. Zelfs demissionair minister Christianne van der Wal toont zich zowaar een beetje meegaander. Ze hoeft niet meer per se het stikstofmantra van het gesneuvelde kabinet te blijven herhalen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vuur , landbouw , gas , stikstof , verkiezingen , politiek , tweede kamer , stikstofcrisis , christianne van der wal en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0