FrieslandCampina wint hoger beroep in Thaise rechtszaak

Het gerechtshof voor handelszaken in Bangkok oordeelt dat FrieslandCampina Thailand niet aansprakelijk is voor de vermeende schade van 58 miljoen euro die een afnemer zegt te hebben geleden.

Deel dit topic

Reacties

richard-de-wolff
Vanaf nu gaat alles weer bergop
Bartlehiemboer
@richard-de-wolff
Jullie zijn er nog niet, maar vond het ook een mooi bericht.
(A-ware leverancier)
richard-de-wolff
@Bartlehiemboer tis voor ons allemaal beter als t weer wat stijgt
+2
robbies
@richard-de-wolff gewoon weer naar t niveau van december 22. Dat is voor iedereen t beste
cjw73
@robbies droom maar lekker verder.het zit in december dichter bij de 40 dan de 60.
Erik1979.
@richard-de-wolff dat denk ik ook. Ze hebben mooi de berekening van de inflatie verandert. Dus melkprijs gaat lekker omhoog net als de kosten tegenover september 23. Olie is iets gezakt afgelopen week maar dat zou kunnen dat dat komt door de sterker wordende dollar. Maar die gaat denk een mooi eindje over de 100 dollar. Zou me niets verbazen als er weer 10% inflatie bij komt. @arie.j was in de jaren 70 toch ook zo? Dat de 2e golf heftiger werd als de eerste en waarschijnlijk nog een derde er achter aan?
+1
JohnDeere7serie
Als de melk nog lang 40 cent blijft droogt het vanzelf op, en dan stijgt hij weer. Maar mooi resultaat, die 58 miljoen. Kruimels is ook brood zeggen we dan. 😉

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina en schade geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN