Valacon motiveert erfbetreders om levensduur koe te verhogen

Valacon en VKON willen erfbetreders betrekken bij het verhogen van de levensduur van melkkoeien. Doel hiervan is om ook op deze manier een extra boost te geven aan het ouder laten worden van de veestapel. Het is een initiatief in het kader van project Duurzame Zuivelketen van ZuivelNL.

Deel dit topic

Reacties

+1
Noorderling
Quote:
'Als we levensduur hoog op de agenda van de melkveehouders willen krijgen, dan moeten we daar de erfbetreders bij betrekken. De levensduur wordt immers door hen via de adviezen en producten direct of indirect beïnvloed. En bovendien draagt het samen optrekken bij aan de motivatie bij zowel de melkveehouders als de erfbetreders om er werk van te maken', stelt Willem van Laarhoven van Valacon.

Neemt Willem melkveehouders wel serieus?
Of zijn we enkel veredelde loonslaven op ons eilandje die zelf geen paar ogen, kennis, motivatie en een rekenmachine aan de praat krijgen?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koe , melkkoeien , zuivelketen , levensduur , zuivelnl en veestapel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0