Bezwaar maken tegen openbaar maken emissiegegevens kan nog

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een Woo-verzoek ontvangen om de GIAB-gegevens van landbouwbedrijven tussen 2013-2021 openbaar te maken. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) gebruikt die gegevens bij de bepaling van de uitstoot van ammoniak en fijnstof voor de Emissieregistratie. De termijn om hierop een bezwaar te maken met een zienswijze is verlengd tot 28 juli aanstaande.

Deel dit topic

Reacties

+1
Grij
Bezwaar maken heeft totaal geen zin .het zijn milliu gegevens en die moet openbaar gemaakt worden. Dus LTO Bezwaar maken is zinloos

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , ammoniak , rivm , uitstoot , volksgezondheid , Sport , fijnstof en verlengd geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0