LTO: niet te geloven dat natuurherstelwet erdoorheen is geloodst

DEN HAAG (ANP) - Land- en tuinbouworganisatie LTO Nederland vindt het "niet te geloven" dat het Europees Parlement signalen van bepaalde experts "negeert" en een voorstel voor de natuurherstelwet "er toch doorheen heeft geloodst". Wel vindt de lobbyclub voor boeren "het voorzichtig positief te noemen dat het voorstel in sterke mate is afgezwakt".

Deel dit topic

Reacties

Ik denk dat uiteindelijk zal blijken dat een Nexit de enige oplossing is om weer baas te worden in eigen land, dat zal dan ongetwijfeld pijn doen, maar vrijheid heeft zijn prijs!
Maaslander
@Ян де веехоудер In Engeland zeggen ze dat het niets uitmaakt. De regels die ze hier invoeren volgen meent hun regering een paar jaar later ook over.
+1
de Tank
Quote Reactie van @Ян де веехоудер:
om weer baas te worden in eigen land

Dan is het natuurlijk de vraag wie de baas wordt in Nederland, zoals de afgelopen tijd de kaarten lagen denk ik dat je van de regen in de drup komt.
Als ik baas zou worden kan het inderdad verstandig zijn uit de EU te stappen, de kans daarop schat ik niet zo hoog in.
+1
bio boer
Een ding scheeld dat het voor de hele eu scheeld alleen zal je zien dat nl braafste jongetje is alles tot in de puntjes monitort 😅
GJKlaassen
@bio boer daarom dus hopen op een rechts kabinet....
+8
Wouter Verhoef
@GJKlaassen

Een rechts kabinet komt er alleen als de ogen van de stemmers op FvD en de PVV los gaan.
Dit zijn rechtse stemmers die voor de (rechtse) democratie verloren gaan. Er zal geen kabinet tot stand komen waarin deze partijen zullen deelnemen. Ze zijn totaal onbetrouwbaar.
De PVV heeft een rechts standpunt wat migratie/moslims/asielzoekers betreft maar op andere thema's stemmen ze in 80% van de gevallen met de SP mee. Ze binden rechtse kiezers aan zich maar zijn zo links als de pest. En wat Baudet van FvD betreft, hij bind ook de rechtse kiezers aan zich maar in feite zijn hij en die Gideon van Meijeren gewoon gestoorde gekken die ze straks bij een kabinetsformatie links laten liggen, en gelijk hebben ze.
Maar wie weet vergaloppeerd die coke-snuiver zich een keer in de dosering en raakt Wilders, door welke 'oorzaak' dan ook', 'buiten functie'. Ze 'gijzelen' samen, volgens de meest recente peilingen, ongeveer 20 kamer-zetels van rechtse stemmers die gewoon verloren gaan.
Wanneer bij de laatste kabinetsformatie FvD en de PVV niet hadden bestaan dan hadden we de afgelopen tijd waarschijnlijk niet te maken gehad met de verwoestende invloed van D66 en de CU.
+1
GJKlaassen
@Wouter Verhoef ik zei ook niet dat het makkelijk zou worden..... 😅
de jonge
@Wouter Verhoef met wie hadden we dan te maken gehad en was nederland dan volgens jou niet in deze gecreeerde chaos geraakt? bij mijn weten is fransie toch echt bij de pvda....en als jij het dan over cokesnuivers hebt....dan zou ik wel eens willen weten wie de norm op een belachelijke 0,7 gram heeft gezet, die heeft denk ik troep gebruikt anders had diegene dat nooit neer kunnen zetten, die had de wetenschap behoren te hebben dat het deze gevolgen zou gaan krijgen... wie heeft of hebben deze norm berekend en doorgegeven, als dat nou eens boven water kwam, werd er misschien veel meer duidelijk...
+1
kolvenboer
@Wouter Verhoef FvD is de enige die het spel door heeft wat betreft de WEF. Ik ben het ook niet altijd met hen eens, maar dit is wel 1 van de belangrijkste punten voor de komende tijd. Het WEF wil naar 1 wereldregering en overal op belangrijke posten worden WEF poppetjes geplaatst. Nederland is verkocht en loopt met fransje timermans achter een nieuwe klimaat religie aan en dat is moeder aarde. ze denken echt dat ze die kunnen redden door de hun bedachte maatregelen. Daarom word er ook geen enkele crisis opgelost want alleen op deze manier kunnen ze hun doelen bereiken. er zal eerst nog een totale chaos komen. Dus rechts of links maakt voor NL niets uit.
pieta
Quote Reactie van @Wouter Verhoef:
De PVV heeft een rechts standpunt wat migratie/moslims/asielzoekers betreft maar op andere thema's stemmen ze in 80% van de gevallen met de SP mee.

Je zou er bijna een links complot in zien. Je laat iemand totaal rechtse migratie standpunten verkondigen om een deel vd rechtse stemmers aan je te binden en rechts qua zeggenschap lam te leggen. 😁
bio boer
@pieta die theorie heb ik al voorbij horen komen 😁
demelkboer
Deze wetgeving gaat ons enorm dwars zitten als landbouw
Spuit11
@demelkboer Niet alleen de landbouw. Dat is een geluk bij een ongeluk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , europees , den haag , boeren , nieuws en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0