Banken: geen landbouwakkoord houdt boeren langer in onzekerheid

De bankensector betreurt het dat het landbouwakkoord niet tot stand is gekomen. Dat laat de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) weten. Volgens de belangenvereniging blijven Nederlandse boeren nu langer in onzekerheid. 'Het is belangrijk dat nu vanuit het kabinet alsnog maatregelen worden genomen die zekerheid voor de toekomst gaan bieden', stelt de NVB.

Deel dit topic

Reacties

+4
Twentsch Land
Nou banken dan is dat maar zo.....boeren onzeker betekent automatisch banken onzeker.....fijn toch dat jullie om 16.30 alweer naar huis mogen.
demelkboer
@Twentsch Land das toch weer een half uur overwerken
jhackert1986
Medelijden hebben met banken is teveel gevraagd
+1
de Tank
Aangezien niemand weet hoe een uitonderhandeld landbouwakkoord er uit zou hebben gezien is alles wat daarover gezegd wordt vooral ingegeven door wensdenken. Ik vind dat lto bovengemiddeld lang in die slangenkuil gebleven is en dan heeft vooral het kabinet de vruchten te plukken van een jarenlang zwalkend beleid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's toekomst , boeren en landbouwakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0