Minister Van der Wal schrikt: ‘Er wordt zelfs geïntimideerd om niet met de overheid in zee te gaan’

Het duurde even, maar eindelijk ligt ie er: de 'woest aantrekkelijke’ regeling waarmee minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) boeren wil verleiden om te stoppen. Zij beantwoordt zes prangende vragen over de uitkoopregeling.

Deel dit topic

Reacties

+2
Nevergiveup
Ja dat heb je wel eens , dat je op de zwarte lijst komt als je iedere x de boel bedonderd
willemvanaaken
Zozo, 20 % extra. Dat is met een paar jaar inflatie tegenwoordig zo weer ingehaald. En je kan in de tussentijd fiscaal je zaken niet goed genoeg op orde krijgen in die paar maanden, dus de helft vloeit weer zo de schatkist in. De staat betaald de rente die op staatsobligaties zitten ervan en van de rest gaan ze landbouwgrond bouwrijp maken en uitgeven aan project ontwikkelaars. Heel dit circus kost ze geen drol. Ales geoorloofd om de vierkant meter prijs voor bouwgrond maar niet naar beneden te moeten zetten om Jan Modaal een kans te geven om met deze oplopende rente toch zijn eigen stekkie te kunnen laten bouwen.
+2
Marco69
Adviseren en intimideren haalt vd Wal door elkaar. Ze vond mensen met klompen aan in haar straat ook al eng. Haar kinderen trillend in de keuken, ze bleken op het oprit te staan op een afstandje toe te kijken.
Minister ziet spoken .
BertK
@Marco69 Ze heeft waanideeën. 13.000 stoppers.....
+2
Twentsch Land
Ze wil ook medelijden genieten zoals kaag volop krijgt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overheid , christianne van der wal , uitkoopregeling , van der wal en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0