VIDEO: LTO-voorman Sjaak van der Tak: landbouwakkoord uiterlijk 21 juni, het is stikken of slikkenQuote:
Uiterlijk 21 juni ligt er een landbouwakkoord op tafel, anders praat LTO niet meer verder. “Dat is onze deadline”, zegt LTO-voorzitter Sjaak van der Tak.Lees...
 

Deel dit topic

Reacties

hans-hans
marcsterreborn
@hans-hans de vrienden van @Hans van Bergen ?
+1
hans-hans
@marcsterreborn weet ik niet
Maar ik dacht van ,er moet maar een leuk muziekje bij want ik vindt zelf dat het lto beter ook van landbouw akkoord tafel af kan gaan
Of alle grote landbouw vertegenwoordigers of geen
En voor zomerreces is in mijn ogen ook niet goed want als je verhaal wil halen is iedereen weg daarom vind ik het zelf niet een goeie datum
+3
JohnDeere7serie
LTO en deadlines / ultimatums 😂
+6
klant
Zie um.nog staan in stroe met zijn.mooie praatjes voor de buhne
demelkboer
Tis stikken of slikken voor lto. Adema en rutte zeggen my way or the highway. Met links komt alles door beide kamers. Provinciale verkiezingen doen daar niks aan af. Sjaak spartelt nog, in de hop straks nog een mooi burgemeesterpostje te score in een klein plattelandsgemeentetje.
+1
klant
@demelkboer ut komt altyd anders dan je denkt, let maar eens op.
Braboboer
Dus 21 juni gaat ie tekenen? Hij maakt het Adema wel heel makkelijk die kan mooi achterover gaan leunen.
Hans van Bergen
Ik denk dat hij al getekend heeft en ze laten het nu inweken zodat FDF nie glijk actie gaat voeren. Maar dat gaan we wel doen. Tis allang duidelijk dat LTO en met name NAJK zich weer eens keihard in de reet hebben laten nemen. Maar dit draaien we nog wel terug.
tinus-1234
boerderij.nl/afrekenbare-stoffenbalans-in-concept-…
voorstel 1,7 GVE voor melkveebedrijven .... nu gemiddeld 2,8 GVE hopen dat graslandnorm er door komt op voor de meeste veehouders een meer acceptabel niveai
BertK
@tinus-1234 1,7 gve ongeveer gelijk aan de mestplaatsingsruimte? Waarom dan niet meteen de BEX bepalend laten zijn, evt voortschrijdend driejarig gemiddelde? Te fraudegevoelig of snapt den Haag dat niet?
boer.
@tinus-1234 en de akkerbouw is dus geen gezonde mest nodig?
Braboboer
@tinus-1234

Een norm vasthangen aan het duurste en meest schaarse productiemiddel…

Weet je als overheid zeker dat er forse veekrimp komt met alle druk op de ruimte, slim van ze krijgt D66 hun zin.
+2
BertK
21 juni, de langste dag, minste kans op nachtwerk?
+2
Jan-T
Dat natuur akkoord mogen ze van mij in stikken.
bij mij geen akkoord waarin we ons zelf ophangen. en waarbij er altijd naar ons word verwezen u heeft zelf ondertekend als sector, Maar dat is niet zo als mijn handtekening er niet onderstaat.

En LTO kan de boom in van mij.

We worden wederom bedonderd waar we bij staan.
Maar de zuivelcoöperaties zullen we kosten ook wel weer bij de leden leveranciers willen ophalen in plaatst van uit de markt??.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , sjaak van der tak en landbouwakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2.115