Drentse natuur herstelt niet. Yoghurtfabriek Fage in Hoogeveen staat op losse schroeven

De bouw van de yoghurtfabriek van Fage in Hoogeveen staat op losse schroeven nu blijkt dat de Drentse natuur zich onvoldoende herstelt.
Het geven van vergunningen op grond van de Wet Natuurbescherming aan bedrijven die willen bouwen in de buurt van beschermde natuurgebieden (Natura 2000) blijft een moeilijke zaak, zo blijkt uit een brief van het provinciebestuur aan het Drents Parlement.

Deel dit topic

Reacties

+2
Grasbaal
Het zal vast beter gaan met de natuur als de yoghurtfabriek van Fage er niet komt......
-Jan-
@Grasbaal Ze zijn helemaal aan het soyawortelsyndroom verslaafd
weurding
Evert denkt het valt wel mee

(klik om te vergroten)

Weidezicht
Die boswachter zegt o.a. dat er zoveel stikstof is neergeslagen dat het effect van .... hoe zit dat dan? Als je daar een grondmonster neemt, blijkt daar dan uit dat er dan heel veel stikstof in zit? Zijn er grondmonster genomen en uitslagen openbaar van al die diverse gebieden die momenteel "op instorten staan"
+2
weurding
Bouw op slot en de natuur rust geven?

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bouw , natuurbescherming , natura 2000 , natuur , grond , hoogeveen , natuurgebieden , bouwen en fage geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.352