Westerveld niet op de hoogte van koop stikstofrechten in Darp door Hoogeveen

Het CDA in de gemeente Westerveld is verbaasd dat de gemeente Hoogeveen stikstofrechten heeft gekocht bij een veehouderij in Darp. Ook het college van burgemeester en wethouders vindt de gang van zaken 'niet wenselijk'.

Hoogeveen kocht vorig jaar voor bijna 50.000 euro stikstofrechten bij een melkveehouderij in Darp. Die rechten zijn nodig om de vergunning voor de bouw van een grote zuivelfabriek voor het Griekse bedrijf Fage mogelijk te maken, meldde RTV Drenthe zaterdag. In Radio Drenthe-programma Cassata gaf wethouder Jan Zwiers toelichting, naar aanleiding daarvan stelde CDA'er Gerjo Ballast vragen.

Deel dit topic

Reacties

grös
Maar het blijft binnen de Provincie en binnen de melk toch..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , bouw , veehouderij , cda , hoogeveen , drenthe , stikstofrechten , Burgemeester en radio geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0