Start campagne voor meer aandacht dierenwelzijn in stikstofdiscussie

In de stikstofdiscussie is te weinig aandacht voor dierenwelzijn. Om daar verandering in aan te brengen, starten de Dierenbescherming, Natuur & Milieu, Vogelbescherming Nederland, Natuurmonumenten en Caring Farmers een campagne.

Deel dit topic

Reacties

+4
Putjeschepperr
Wat een volk joh,nu ze door hebben dat stikstof niet gaat werken halen ze alles erbij om op te ruimen.
bio boer
Laat mij dan nieuwbouwen is + voor koecomfort 😁
pieta
@bio boer Wel een klein stalletje he! Grote stallen zijn weer slecht voor de kalfjes aldus Wakker Dier #onzinverkopers!!
+1
koe-boer
@pieta
Ja volgens wakker dier moet de koe bij het kalf blijven, wel moet de koe in een grote stal lopen en het kalf in een kleine stal. Ze lullen echt maar wat in de open ruimte die organisaties 😂😂.
j h p
Staatsbosbeheer durft niet met hun OVP.
Twentsch Land
Waar een wil is is een weg .... overheid geeft elke veehouder een subsidie voor een nieuwe welzijn en comfort stal en geven de vergunning daarvoor binnen een maand af en verder geen mee zeggende bemoeienissen naar de toekomst toe.
hans1980
Zet zetten nu de joker in
Wat een laag zooitje
Kars
Ze willen eerst voor 1 euro vooraan zitten en nu voor 10 cent. Wat heeft stikstof te maken met dierenwelzijn.
+1
Bioepz
Lijkt mij als ondernemer,bij het nemen van N maatregelen,verstandig om rekening te houden met andere aspecten die op ons afkomen. Dierwelzijn,co2,waterproblematiek,biodiversiteit,om maar wat te noemen.
+1
sorry

Braboboer
@sorry

Dus volgens Pieter moet je bij uitkopen niet kijken waar de hoogste winst te halen is, maar of het type veehouderij ons wel of niet bevalt?

En is er in zijn schepping wel een stikstofprobleem?
Bioepz
@Braboboer Misschien uitkopen ,ook rekening houdend met andere naderende items zoals bijv dierwelzijn,CO2,waterproblematiek en biodiversiteit?!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's starten , dierenwelzijn , milieu , dierenbescherming , natuur , natuurmonumenten , vogelbescherming en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0