Piekbelasters ?

Minister van de Wal heeft vorige week in de Tweede kamer aangegeven ,dat N uitstoot niet meetbaar is op meer dan 500 meter van de bron . Aan de hand van het kaartje blijkt zelfs , dat op 250 meter de uitstoot enkele procenten is .
Hoe krijgt ze het dan voor elkaar , om 3000 piekbelasters aan te wijzen Waarvan meer dan 2950 veehouderij bedrijven . Wie kan mij dat uitleggen ?
30 veehouderijen wordt al een probleem ,om ze te vinden . Waarom hoor ik hier geen vragen over van politicie , Journalisten , LTO en andere mensen die hierover praten in de media .

Deel dit topic

Reacties

+1
Noorderling
Op een afstandje kijken hoe ze op hun bek laten gaan. Men doet en bluft maar wat.

Onteigening is een lege huls, ze kunnen nooit aantoonbaar maken waarom ze jou ipv je buurman moeten kopen. Het is immers geen grond waar je perse overheen moet.
Angst zaaien doet het normaliter goed, kruid is echter al verschoten, Brussel neemt vd Wal niet meer serieus, heel Nederland alleen ook niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , veehouderij , uitstoot , tweede kamer en piekbelasters geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0