'Onuitvoerbare wet', dus moet veehouderij dierenwelzijn in convenant regelen

Hoe ziet de veehouderij van de toekomst eruit? Mag een varken wroeten? Een konijn graven? En een pasgeboren kalf bij de moeder blijven?

Deel dit topic

Reacties

casev2
Pas maar op, volgens mij zit er in denemarken ook zo iets aan te komen, waardoor er veel flink moeten investeren in de stal.
Twentsch Land
Daar zal dan ook wel een nieuwe Nb voor nodig zijn ..... 🙄

@casev2
+4
matt
@casev2 ze zouden je eens een paar jaar met rust laten 🙂
+3
casev2
@matt als we in 2019 op dat malieveld eens wisten hoe we er nu voor staan.....
+1
Hooibaaltje
@casev2 niks doen een tijdje . Laten ze maar eerst zinnig worden. Valt niet voor te investeren want het veranderd zo weer!
bio boer
Dit kan ook nog leuke grapmakerij worden hoorn loze stieren is mij nog vrij beperkt
+2
Jannus
Quote Reactie van @bio boer:
hoorn loze stieren

Hersenloze politici is wel een succes geworden


+1
j h p
Die Caring Farmers hebben blijkbaar nog niet door dat ze hun zelf in de vingers snijden, hun manier wordt zo de standaard, weg verdienmodel.
De Dierenbescherming met hun Beterleven zijn weer een geval apart, zoals Mark vd Oever het uitlegde was de Dierenbescherming de enige die er beter van werd, ruim 2 miljoen, de rest moet het tegen kostprijs doen.
bio boer
@j h p krijgen niks exstra voor beterleven maar als ik er niet aan doe willen ze de eieren niet hebben🤷‍♂️
Kars
Die Ruud Zanders zit overal zijn zakken te vullen. Las net artikel dat stichting over die boer in sint oedenrode met vleesvee en bioreactor kweekvlees wil produceren. Meneer Ruud zanders ook met 3 man meer in die stichting zit die 900.000 euro subsidies hebben binnen geharkt.
Wat is dat toch een walgelijke vent.
kanniewaarzijn
@Kars Dat geldt toch voor al die lui. Waarom denk je dat die Jaap Korteweg zo fanatiek is? Vermogen van 4 miljoen inmiddels, het legt ze geen windeieren.
bio boer
Warom san überhaupt aangenomen 🤷‍♂️
MBMB
En zo zien we weer een absurde wet die ONS niet uitvoerbaar lijkt. Boerenhaters T de G en dat mens van PvdD denken daar heel anders over en zullen blijven dwingen. En die wet ligt er he, net als de kdw de KRW en aerius. En wat gebeurt er als er zaken bij de rechter komen? Die past gewoon de wet toe. Slechterik in persoon T de G kondig het einde aan van de intensieve veehouderij, de koeienboeren volgen vanzelf wel.. Zo is de aanpak van de overheid om ons er koste wat kost onder te krijgen, het land te pakken te krijgen en Nederland om te vormen tot stadstaat. Geen voedsel voor die 25 miljoen mensen? Dat zien we dan wel weer, de grote groene zieners zullen er geen last van hebben.
Nevergiveup
@MBMB Als er geen voedsel is gaan ze gewoon oorlog voeren waar het wel is , de bevolking zal het goed vinden.

Maar de boerenstand word nu eerst gewoon uitgeroeid
GJKlaassen
Eerst alle import van vlees en overige dierlijke producten stopzetten. Eens kijken hoe het er dan voor staat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's varken , dierenwelzijn , veehouderij , kalf , konijn en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
2.703