Illustratie van: Thijs-4620

Reacties

+3
Twentsch Land
Op een enkeling naar is de hele kamer brokkenpiloot voor de landbouw .... zijn er weer wat hufters die eigen ziel willen redden terwijl hun preek is om boerenbedrijven te decimeren.
+2
demelkboer
IK vind de kritiek op Adema wat te scherp. De ministers voor hem hebben samen met de rest van het kabinet de boel moedwillig verprutst. Adema probeerde er nog wat van te maken en de boel bij elkaar te houden. Hij heeft ook niet de ruggengraat om tegen kabinet en EU in te walsen. Dat kun je hem ook eigenlijk niet kwalijk nemen. Naïef is ie wel. Alles is er op geënt de Nederlandse landbouw te doen ontsporen de EU en vooral de oost Europese staten helpen hier graag aan mee. Pay back time. Rutte zit de hele tijd te zeiken op de gang van zaken in ander landen, nu krijgt hij de deksel op de neus( al vinden ze dat eigenlijk helemaal niet erg, Kijk het moet van EUROPA)
+3
sorry
@demelkboer debelgen steunen ons

stefanus
@sorry Goeie, zeer pijnlijk voor rutte wanneer ie het door heeft
Jawis
@demelkboer kritiek te scherp?? Hij maakt er nu al een chaos van... hij liegt tegen de kamer....natuurlijk heeft hij de brief gelezen....
stefanus
@Jawis Ik denk eerder dat ie de brief heeft willen negeren maar dat ie in het gesprek met de ministerraad te horen heeft gekregen dat netjes de lijn van dictator 66 moet volgen
+2
Twentsch Land
Ga er maar vanuit dat tjeerd de trol-mol is.

@stefanus
Kars
+3
GJKlaassen
Ik denk dat de opmerking van vd Wal over 'het tekenen van een akkoord en anders geen hulp voor de PAs-melders' een groter gevaar is voor het landbouwakkoord dan Adema.
Bekkink
demelkboer
@GJKlaassen waar liet ze dat ontvallen
+4
cs-agrar
Nou vooruit, laat ik eens een keer aan de kant van een minister gaan staan, en das toch zeer zeldzaam met zo'n meer dan dieptriest kabinet.. De grootste brokkenmakers waren vooral de voorgangers van Adema, die voor al de huidige ellende hebben gezorgd, dat voorop. Hij moet zich eigenlijk nog bewijzen en had in deze ergens nog wel wat met de boeren op, maar dat wordt natuurlijk niet gedoogd in dit vooral links aangestuurde kabinet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!