LNV krijgt opdracht om tekort mestverwerkingscapaciteit en tekort aan mestexport in kaart te brengen t.g.v. verlies Derogatie

O, wat zijn we er druk mee om het in kaart te brengen. LNV had 2 jaar geleden een schop onder hun kont moeten krijgen om hun huiswerk wat ze van Brussel meekregen op orde te brengen. Na 2 jaar niets doen, te weinig metingen en controles etc. wordt nu alles m.b.t. derogatie gecancelled. Had allemaal niet nodig geweest (zie Vlaanderen, zie Ierland). En ja, nu moeten we natuurlijk snel aan de slag om o.a. aan te tonen dat de veehouderij nog verder moet krimpen omdat er niet genoeg mestverwerkingscapaciteit en en niet genoeg exportmogelijkheden zijn.

Deel dit topic

Reacties

nederlandse boer
Wat een rotspelletje. We gaan zien of Piet Adema een vent is.....of dat hij zich gewoon door de linkse club ambtenaren op LNV laat inpeperen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk , veehouderij , derogatie , lnv , vlaanderen en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0