Staatssecretaris Van Rij wacht evaluatie landbouwvrijstelling af

Quote:
Van Raan (PvdD) noemt de landbouwvrijstelling ‘de blindedarm van ons belastingstelsel, het inmiddels schaamteloze fiscale voordeel voor de landbouw dat al twintig jaar alleen maar meer ongelijkheid heeft veroorzaakt en dierenleed mogelijk in stand houdt

Staatssecretaris Marnix van Rij (Financiën) is niet van plan de landbouwvrijstelling ter discussie te stellen. Partij voor de Dieren, GroenLinks en Volt vragen de regering in een motie de landbouwvrijstelling per 2023 af te schaffen of in te zetten voor verduurzaming van de landbouw.

Deel dit topic

Reacties

+1
Vdejong
Dit was ook een scenario waar we goed over nagedacht hadden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , landbouwgrond , partij voor de dieren , dierenleed , groenlinks , dieren , pvdd en landbouwvrijstelling geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0