Illustratie van: international533

'Nederland mag niet langer het smerigste jongetje van de klas zijn'

De verdeling van ruimte in Nederland moet op de schop. Dat maakt de weg vrij voor Nederland als gidsland voor innovatieve landbouw, zegt voormalig biologisch melkveehouder Harm Evert Waalkens. Hij wil af van Nederland als 'smerigste jongetje van de klas'.

Deel dit topic

Reacties

stefanus
Voormalig biologisch melkveehouder Harm Evert Waalkens. Wie kan vertellen hoe het nu met dat bedrijf gaat of dat het nog bestaat ?
Noorderling
@stefanus
Heeft geen vrienden gemaakt. rtvnoord.nl/nieuws/817338/…
+1
casev2
@Noorderling lol, het halve dorp het wijdse uitzicht afnemen met die lelijke panelen, hoe verzin je het. Ik zit ook tegen het dorp aan, maar hier zou echt de pleuris uitbreken als ik dat zou (kunnen) doen
labella
@casev2 is toch ideaal, de zonnepanelen vlak bij de stroomgebruikers
klant
@stefanus heeft de toko verkocht, biologisch boer met 150 koeien op 150 hectare en met de kerstdagen zijn eigen ruwvoer schoon op.
overstekend wild
Dan moeten we eens stoppen om stookolie en kerosine kampioen te willen zijn en (chemisch) afval importeur

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , biologisch en melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0