Boeren houden vol: we gaan niet terug naar de tijd van Ot en Sien

"De overheid wil dat we teruggaan naar het Ot en Sien-tijdperk." En dat willen ze niet, zei boer Geert Leusink uit Borculo vrijdag in de Week van Gelderland.

Deel dit topic

Reacties

+2
de jonge
Ach laat mij maar teruggaan naar het tijdperk van ot en sien, toen was iedereen vrijer om te doen en te laten en werd alles niet gerigistreerd waar een staat later gebruik van maakte om alles te kunnen afpakken en heffingen op te leggen en waren er nog geen ""klimaat"" en alle andere bedachte problemen en alle andere shitzooi oa alle diploma's en eisen,wetten en onkosten, dus ook ontmoedigingsbeleid voor alle kleine ondernemers die men moet maken om een bedrijfje te kunnen runnen in alle sectoren..want dat is wat ze willen he, allergruwelijkste grote concerns die het voor het zeggen hebben en de mensen moeten als robotten gaan fungeren om al het opgedragene uit te voeren, die kleine ondernermers zijn maar vervelende sta in de weggen voor de staat.....
weurding
Va morgen nog ergens gelezen, ondanks de toenemende electrificatie van o.a.autos stijgt de uitstoot nog immens, als wij dan terug moeten naar ot en sien, mag de rest terug naar hok does en schapen
+2
IJsseldelta
Dan ook alle computers eruit en weer terug naar het carbon papier.
+2
Bartlehiemboer
@IJsseldelta
🤣 Wie weet nog wat carbonpapier is....

Ik hou er van, de boel van vroeger weer tevoorschijn halen.

Iedereen weer aan het werk gerelateerd aan een bestaan.
Niet meer onderzoekje hier, onderzoekje daar, controles, Ic beroepen.

Gewoon weer terug naar gereedschap maken, voedsel maken, kleding maken.
Dorpsfeesten, melkboer, dorpshuis, supermarkt om de hoek, een Buthusbankje, een praatje
Zou bijna een Great Reset willen.
mlkvhoudr
Iedereen schuift op ook de fdf nu de regering nog
+1
walker1
De tijd van Ot en Sien, toen dat nog gewoon een jongen en een meisje waren, ipv kinderen. En vader was een man en werkte op het land en moeder was een vrouw en stond in de keuken. Ipv dat ze ouders genoemd moeten worden.
Wil dat gender neutrale lgbtq D66 terug naar die tijd?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overheid , borculo en gelderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0