Ed Nijpels en Gert-Jan Oplaat over de stikstofplannen van het kabinet - Op1



Quote:
Een meerderheid van de VVD-leden heeft zich op het partijcongres uitgesproken tegen de stikstofplannen van het kabinet. Ook werd er een motie aangenomen om overdag weer 130 kilometer per uur te mogen rijden. Volgens de voormalig leider van de partij Ed Nijpels moet de VVD het klimaat serieus nemen. Vanavond is hij te gast samen […]

Deel dit topic

Reacties

weurding
Nijpels.... is ie nu nog niet bekeerd?
+1
Nijpels komt zeker preken dat het platteland nu eindelijk bevrijd gaat worden van de bezettingsmacht van de boeren. Zelf woon ik overigens naar volle tevredenheid in bezet gebied 😄

Herinneren we deze nog van 8 april vorig jaar? Kijken vanaf 25:00.
Op 31:00 gaat het erover dat de boeren zoveel grond bezetten.

+3
komelker 2
Misselijk van te worden die Ed Nijpels. Laat hem op donderen uit Friesland.
+1
Nevergiveup
@komelker 2 dat hij daar wil wonen met al die boeren ...
+2
Porky
@komelker 2 die heeft nog nooit iets anders gedaan dan zn lul achterna lopen en gezopen.nog nooit iets gepresteerd
+2
Nevergiveup
Er zijn er teveel gehypnotiseerd door de groene wensdenkers zoals Edje
+5
Melkkoetje
Top gedaan van oplaat. Op naar BBB
+2
Weidezicht
@Melkkoetje wat heeft hij top gedaan? Je kan het daar niet top doen. Presentators snappen er niets van, en die nijpels beheerst dit spelletje als geen ander. Laat nooit tegenstander uit praten dus die kan nooit zijn punt uitleggen. Beeld van dit is dat oplaat een klimaatontkennende wappie is. Wij weten beter, maar de overige miljoen kijkers zijn weer lekker gehersenspoeld wat betreft stikstof.
+1
duitser
@Weidezicht en het gekke is dat de presentator zoon van veearts is en zijn jeugd op platteland gewoond heeft. Tot ie ging studeren……..
Daar zit de fout in bv Nederland. Teveel studenten
Melkkoetje
@Weidezicht niet met je eens .hij zij op het laatst een paar dingen die de burgers raakt
Weidezicht
@Melkkoetje dat is waar, op het laatst drukte hij wel een punt over wat algemere zaken. Maar toen was het beeld al wel geschetst, helaas.
+4
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Weidezicht:
maar de overige miljoen kijkers zijn weer lekker gehersenspoeld wat betreft stikstof.

Valt wel mee denk ik, de gemiddelde Nederlander zag wat wij ook allemaal zagen: een rustige, beheerste Oplaat die inhoudelijk sterk was tegenover een hyperventilerend in de rede vallende Nijpels, die inhoudelijk niets bijdroeg. Inderdaad een onsympathiek mannetje!
Willem123
Twentsch Land
Gaan verhalen dat Nijpels te vaak te diep in het glaasje kijkt !

Zou zomaar kunnen als je hem de laatste jaren hoort noffelen
GJKlaassen
@Twentsch Land ik zag net een krantenknipsel op Twitter dat Nijpels voorstander was van nog veel ergere praktijken....
+2
@GJKlaassen Bedoel je deze? Wat een smeerlap!

(klik om te vergroten)

+1
Twentsch Land
Bizar dit, met zulke gedachten moet je verboden worden nog bestuurlijke functies te bekleden.....en verplicht voor de rest van zijn leven een enkelband dragen.

Begin me af te vragen wat hij op zijn kerfstok heeft staan om hier voor te pleiten.

@Ян де веехоудер
Porky
@Ян де веехоудер zei toch al dat ie zn lul achterna loopt, heeft ie altijd al gedaan, en div vrouwen versleten en besodemieterd, heeeeeel raar en waardeloos figuur die zn hele leven nog nooit iets heeft gepresteerd behalve uit de staats ruif vreten
+4
GJKlaassen
Bij de eerste woorden van Oplaatzag je Nijpels al onzeker knipperen met de ogen. Daarnaast was Nijpels selectief aan het shoppen in het stikstofdossier. Wilde in zijn verhaal ook niet verder teruggaan dan de rechterlijke uitspraak, terwijl Oplaat juist het probleem wilde aankaarten wbt het aangaan van de wet.

Vervelend mannetje trouwens, die Nijpels.
+5
rene-de-jong
@GJKlaassen Mensen als Oplaat hebben we meer nodig, ietsje bijschaven met kennis en simpele voorbeelden.

Mensen als Ed Nijpels hebben we ook (veel) in eigen gelederen.....
+3
Kars
Die Ed Nijpels moet je uit zijn huis flikkeren. Boeren bezetten het land heeft ie is gezegd. Flikker die flip zijn huis ook uit. Zet er maar asielzoekers in.
+6
Chocomel
Ik denk dat bij een volgende opiniepeiling de VVD zetels gaat verliezen. Naast dit waardeloze optreden van Nijpels heb je ook nog de uitspraak van Mark Rutte: De plannen voor stikstofreductie moet je geen sanering noemen, maar een grote verandering. Die heeft zijn licht opgestoken bij Poetin: De inval in Oekraine mag je geen oorlog noemen, maar een speciale operatie.
producent
@Chocomel

peilingennederland.nl/alle-peilingen.html/

De tendens wordt steeds duidelijker.
Wie worden straks groter PVDA/GroenLinks of BBB en Ja 21 dat zijn straks blokken die er toe kunnen doen
+1
slagakker
@producent We moeten goed onthouden straks met PS verkiezingen wie ons dit aan gedaan hebben en genadeloos afstraffen. CDA en VVD zullen we ook eens 60% verkleinen of nog liever meer. Zij beide partijen die ten koste van alles op de pluche willen blijven zitten.
Leo,s vriend
Quote Reactie van @slagakker:
CDA en VVD zullen we ook eens 60% verkleinen of nog liever meer.

Dat vraag ik me af,als beide partijen op provinciaal niveau de poot stijf houden, en niet meewerken aan deze gekkigheid zullen mensen daar vertrouwen in hebben en op beide partijen stemmen, krijgt den Haag onbedoeld nog de meerderheid.

OF : men gaat massaal op bbb of ja21 stemmen.
ronald73
Nijpels is toch vrijmetselaar of heb ik me vergist?
demelkboer
De regenteske kop van Nijpels heeft de VVD gister veel kiezers gekost. Mensen die toch al niet op de VVD stemden vonden Oplaat een stikstof ontkenner, twijfelende VVDers drijven nu langzaam af van de VVD

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vvd , klimaat en stikstofplannen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
27
DEELNEMERS
20
WEERGAVES
0