Waarom kan ik soms niet reageren?

Quote:
- Ik wordt aleen van je getiep al niet goed, dan zal ik in gesprek gaan.
- Je komt hier net kijken zit te stoken en probeert nare reacties te ontlokken, dan word je echt niet serieus genomen hier.
- Je kunt altijd Jan Kees even bellen die heeft er wel tijd voor.
- Reageer @producent
- Wanneer iemand zegt dat het leven zwaar is vraag ik me af - waarmee er vergeleken wordt.
-nou, na deze reactie, ga ik Jc maar een duimpje geven, die is bot op zijn tijd, u iets geheel anders. Al wordt je hier wat mal van de nooit tot een punt komende tiepmachien, dat geeft jouw niet het recht hier met adressen te gaan strooien, en al helemaal niet, zolang niet zeker is dat typemachine, ronald is.

Ik bemerk veel irritatie. Dat kan meerdere redenen hebben
Ik sta voor openheid en zal inhoudelijk antwoord geven, echter niet alles leent zich voor een openbaar forum. Waardeoordelen zoals hierboven kun je niet over discussiëren. Wanneer er aangegeven wordt waar het op de inhoud mis gaat of welke openheid jullie missen kan daar iets mee.

Maar dat kan alleen wanneer er ook de mogelijkheid is om een reactie te plaatsen . En die mogelijkheid heb ik niet meer zie ik
En zo wordt een discussie onmogelijk. Maar jullie vermaken je vast wel zonder mij. Wanneer ik niet meer kan reageren zeg ik tegen alle oprechte en eerlijke mensen: het ga je 👍

Deel dit topic

Tiepmachien

Reacties

+3
slagakker
Kan ook zijn dat je opnieuw moet aanmelden/inloggen.Heb ik ook wel eens dat ik plotseling niet meer kan reageren. Is volgens mij meer een computer dingetje.Vindt je bijdrage wel nuttig, maar sommige vinden de waarheid niet leuk. Moet je verder geen boodschap aan hebben.
+1
Twentsch Land
Dat kan zeker, ervaar het met regelmaat. @slagakker
+3
Twentsch Land
Iets minder in de kwis vorm en de totale uitleg op correcte wijze en hij wordt serieuze genomen.

@slagakker
Tiepmachien
@Twentsch Land het is geen vereiste dat er aan alle wensen wordt voldoen
Echter: inhoudelijke kritiek wordt zeker gewogen
Wanneer je echt heel veel moeite hebt zoals producent, melkboer van 16 jaar oud en de tweede achterhoeker dan is het advies heel simpel: ga iets anders doen dan onder de indruk zijn van mijn aanslagen per minuut
+3
mlkvhoudr
@Tiepmachien we zijn allemaal even onbelangrijk is een levensles die ik geleerd heb, dus niet teveel met anderen bezig zijn en niet teveel denken dat jij er toe doet voor anderen.

Je komt in ieder geval al wel een stuk rustiger in de kop over als eerder, hopelijk is dat ook zo.....
+1
Tiepmachien
@mlkvhoudr ja, is ook zo
Echter, een karakter verandert niet zo makkelijk
En wanneer ik zie dat anderen het leven zwaar vinden denk ik : waar vergelijk je het mee?
+1
mlkvhoudr
@Tiepmachien

Ik heb zeker een 10 kg zwaarder leven dan eerder
Twentsch Land
En wanneer ik zie dat anderen het leven zwaar vinden denk ik : waar vergelijk je het mee?

Wat voor de een een lachertje is kan voor een ander zo enorm binnenkomen dat soms zelfdoding het gevolg is.

Conclusie ...niet alles over 1 kam scheren.

@Tiepmachien
de Tank
@Tiepmachien Het is niet zinvol om te vergelijken, tenzij het om de vergelijking gaat(in de sport bv)
Het iets als zwaar ervaren is een gevoel, dat kun je niet vergelijken. Het weg relativeren van een ander zijn/haar zware gevoel voelt als miskenning van dat gevoel, maakt het eerder erger dan dat het oplost. Waarom vraag jij jezelf af waar de ander het mee vergelijkt?
+1
weurding
@mlkvhoudr rust in de kop is een pré 😉
+7
Frans1
Je staat voor openheid maar niemand weet wie je bent, daar gaat het al mis. In jouw bijdragen ook constant een belerend toontje, die we al bij veel andere aliassen hebben gelezen,dat wekt een bepaalde irritatie op, dat verklaard de soms wat heftige reacties. Met adressen strooien is niet deftig zeg je, maar in een ander topic vraag je wel om adressen van anderen, de reden daarvoor wil je niet geven( wederom geen openheid)Al met al een wat dubieuze manier van openheid en inhoud doet me wat denken aan d66😂😂
Tiepmachien
@Frans1 punt1
niemand hoeft te weten wie ik ben
Is niet vastgelegd in de grondwet
Dus slecht punt
Punt 2
De toonhoogte
Meestal iets hoger dan andere deelnemers
Toonsoort is een keuze
Punt 3
Vraag om adressen
Is het raar om te vragen wie meedoen aan de gebiedsgerichte opruiming?
Het is een ruilverkaveling die er gaat komen
Ik vind het normaal om dan je eigen inbreng te mogen doen
Maar ach, wie ben ik?
de jonge
@Tiepmachien weet je wat het denk ik is,waarom sommige mensen nogal aanvallend reageren? omdat je vaak in raadsels iets schrijft, en net doet of staat er iets baanbrekends te gebeuren maar je wilt niet zeggen wat... ik denk dat dat sommigen irriteert. Maar ik kan het mis hebben hoor
Frans1
@de jonge ik reageer helemaal niet aanvallend, ik merk iets op, boeit mij verder niks 😊
Frans1
@Tiepmachien helemaal met je eens, maar zeg dan ook niet dat je voor openheid bent. Je lijkt nu Kaag wel.
+1
Twentsch Land
En toch is het vragen om adressen per pb aan deelnemende personen wat anders dan publiekelijk een naam te publiceren waarvan men niet met 100 procent zekerheid weet of het die persoon is en zelfs als je het 100 procent zeker weet is het ook niet correct.
@Frans1
+1
Frans1
@Twentsch Land ik heb geen adres genoemd, dus voel me niet aangesproken. Vind het vragen om adressen ook wat naars hebben, maar da's mijn mening
+14
Grasbaal
Beste @Tiepmachien ik wil je hierbij vragen vandaag geen berichten te plaatsen. Ga een rondje fietsen, lekker uitwaaien, laat je vingers met rust.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Strooien geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!