Gezocht: melkveehouders die duurzaam willen ontwikkelen

Op dinsdag 2 november organiseert Arvalis een Boer on Tour met het thema ‘Dichte vloer’. Melkveehouders die vragen hebben over nieuwbouw of verbouwplannen met dichte vloeren worden nadrukkelijk uitgenodigd zich aan te melden.

Programma
Om geïnteresseerde melkveehouders in een kort tijdbestek meer te kunnen laten zien over de meest actuele mogelijkheden op het gebied van het thema ‘Dichte vloer’ wordt een boer on tour georganiseerd waarbij men in 1 dag een 4-tal interessante bedrijven met een dichte vloer concept bezoekt om ideeën op te doen. De deelnemende bedrijven zijn:
- Mts. Houben, Roosteren: Dichte sleuvenvloer van Zeusbeton
- Mts. van Gestel, Haler: Volledig dichte rubbervloer met vaste mestschuif
- Mts. van Helvoirt, Ell: Patent comfortvloer met JOZ-mestrobot
- Sander Schutgens, Belfeld: Dichte betonvloer met vaste mestschuif

Meer informatie
Aanmelden kan via het secretariaat van mede-organisator de Melkvee Academie op telefoonnummer 0320 - 293 401 of via het aanmeldformulier in de agenda op www.melkveeacademie.nl. Voor vervoer wordt gezorgd vanaf Parkeerplaats Designer Outlet Roermond, Stadsweide 2, 6041 TD Roermond. Vertrektijd is 9.15 uur, terugkomst om 16.15 uur. Kosten voor deelname zijn variabel en inclusief lunch. Voor meer informatie neem contact op met Ruud Hamans via 06 – 55720230.

Op donderdag 9 november vindt een boer on tour plaats over het onderwerp ‘Diepstrooisel boxen’, speciaal voor ondernemers met bouwplannen en ondernemers die in een bestaande stal de boxbedekking willen aanpassen. Voor meer informatie zie de agenda op www.melkveeacademie.nl

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , melkvee , voer , duurzaam , melkveehouders , boer en boxbedekking geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
3