LTO: consument wil meer betalen voor duurzaam, Nederlands product

DEN HAAG (ANP) - De helft van de Nederlanders is bereid een hogere prijs te betalen voor hoogwaardige agrarische producten van eigen bodem zoals vlees en zuivel. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van brancheorganisatie in de land- en tuinbouw LTO Nederland onder ruim duizend mensen.

Deel dit topic LTO: consument wil meer betalen voor duurzaam, Nederlands product (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - De helft van de Nederlanders is bereid een hogere prijs te betalen voor hoogwaardige agrarische producten van eigen bodem zoals vlees en zuivel. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van brancheorganisatie in de land- en tuinbouw LTO Nederland onder ruim duizend mensen. Het bericht LTO: consument wil meer betalen voor duurzaam, Nederlands product verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

Reacties

Jaap40
Eerst de conclusie geschreven en daar vervolgens een flutonderzoek aan gehangen....
Wie gelooft dit nog?
+3
Kempenaar
@Jaap40 burger wil van alles en de consument wil het goedkoopste
+2
Boerbakje
Tussen willen en kunnen zit nogal eens een verschil.
Dan komt de volgende kwestie.
Hoe komt het bedrag wat meer betaald wordt bij de boer terecht?
+1
ted9
@Boerbakje Niet dat strijkt de super op aangezien er nog steeds een te groot aanbod van voedsel is
+1
vedder
Willen wel maar kunnen niet.
Weidezicht
Als ze dat willen is er toch al keuze genoeg. Als ze die schappen massaal leegkopen, wordt het aandeel biologisch, beter leven 2 of 3 ster enz. Vanzelf groter ( mij niet direct aanvallen dat biologisch wel of niet duurzamer is, maar zo wordt dat nu eenmaal geadverteerd.)
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden prijs , lto , vlees , bodem , tuinbouw , zuivel , onderzoek , duurzaam , nederland , agrarische , uit , den haag en consument geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!