Overijssel legaliseert eerste PAS-melder

Provincie Overijssel heeft voor het eerst de PAS-melding van een ondernemer gelegaliseerd. Daarmee heeft de ondernemer in kwestie als eerste in Nederland duidelijkheid over of hij wel of niet vergunningplichtig is.

Onlangs kregen de PAS-melders een brief van de provincie en minister Schouten. Daarin stond de toezegging van de minister dat zij een proces gaat opstarten om de meldingen legaal te houden. Dat proces is complex en neemt tijd in beslag. In dit proces heeft Overijssel nu landelijk aan de allereerste PAS-melder duidelijkheid gegeven.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Goed nieuws dus, als dit bij 1 bedrijf lukt dan is dit bij meer bedrijven mogelijk.
van Ittersum
@Grasbaal of tis een proef/pilot om te kijken hoe de "tegenstanders" gaan reageren
jan.1
Nog 3599 te gaan...
BertK
Veehouder?
achterhoeker2
Heeft die veehouder nu een volwaardige NB vergunning, of is het een gedoog constructie?
Greetje
@achterhoeker2 Ik denk dat het gewoon een melding blijft, maar dan legaal. Ik geloof nooit dat ie nu ineens een NB vergunning heeft om te verkopen
Greetje
Maar er zijn vast meelezers hier die er meer over kunnen uitleggen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN