Nieuwe Boeren

Zag hier een intro filmpje van. Werd er naar van. Deze mensen zullen wel even boeren/geld verdienen....

Bron

Nieuwe Boeren
pers.kro-ncrv.nl

Deel dit topic

Reacties

+1
m uut m
Je moet je niet overal zo druk om maken.
Jannus
Citaat:'Boeren laat de kijker niet alleen de spanning van het overleven op de boerderij ervaren '

We hebben net een jaar achter de rug van vele uitzendingen 🔱🔱🔱
+2
walker1
Wat is er mis met zo'n programma?? Bovendien, als het je niet aanstaat, je bent niet verplicht er naar te kijken, genoeg andere zenders.
+3
Bartlehiemboer
@walker1 Wat ik er op tegen heb??? Het zal een goed bekeken programma worden op een manier zoals de maatschappij nog tegen de boer aan kijkt. Niets met hypotheken, apparatuur, fosfaatrechten, regels etc. De burger wordt gezelligheid, romantiek van het platte land voorgeschoteld. Er zijn straks velen die of ook een huis willen op het platteland of schande spreken van hoe de boeren het doen op de boerderij. En dat doen wij omdat het een bedrijf is waar geld verdiend moet worden. Niet het romantische plaatje. Boer zoekt vrouw dat was een totaal ander concept . Ik hoop dat ik het mis ga hebben en dat we ons niet hoeven te ergeren aan dit programma (Zoals ineens meer stemmen voor de partij van de dieren, leer mij mensen kennen)
+1
jan.1
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
Wat ik er op tegen heb??? Het zal een goed bekeken programma worden op een manier zoals de maatschappij nog tegen de boer aan kijkt. Niets met hypotheken, apparatuur, fosfaatrechten, regels etc. De burger wordt gezelligheid, romantiek van het platte land voorgeschoteld. Er zijn straks velen die of ook een huis willen op het platteland of schande spreken van hoe de boeren het doen op de boerderij. En dat doen wij omdat het een bedrijf is waar geld verdiend moet worden. Niet het romantische plaatje. Boer zoekt vrouw dat was een totaal ander concept . Ik hoop dat ik het mis ga hebben en dat we ons niet hoeven te ergeren aan dit programma (Zoals ineens meer stemmen voor de partij van de dieren, leer mij mensen kennen)

Dat is de reden dat wij hier op ons bedrijf burgers ontvangen (en met mij nog veel meer collega,s)en uitleggen hoe een modern bedrijf werkt,burgers begrijpen drommels goed dat er hier ook geld verdiend moet worden,ze zijn niet dom.
+1
hypotheekboer
Beetje jammer dat ze het op een Ot en Sien manier presenteren en het wel erg versimpelen zo.

"Farming looks mighty easy when your plow is a pencil and you're a thousand miles from the corn field." - Dwight D. Eisenhower.
+3
dorpsrandhoeve
Ik vind het wel spannend. Ik ben dan wel vooral weer benieuwd naar wie het eerst neukt met wie. En of ze mislukt spul dan ook op eten. Dat is pas televisie. Of zouden ze dat allemaal niet laten zien, in het door de christelijk verzuilde omroepen uitgezonden programma?
+1
spotmelker
@dorpsrandhoeve wie het eerst..... 😁 kan ik me nog opgeven? 😄
robbies
@dorpsrandhoeve op het oog zit er best wat vrouwlijk schoon bij
Farma_boerke
In Engeland is al eens iets soortgelijks uitgezonden, het is meer een survival programma zonder alle gemakken die we tegenwoordig kennen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
3.175