Illustratie van: Fendt926Driver

Deze radicale boer van Farmers Defence Force kent geen grenzen: ‘Het kan nog extremer’

De Zeewolder boer Jeroen van Maanen (42) wordt met Farmers Defence Force (FDF) gevierd en gevreesd. De boerenpartij zoekt alle grenzen van actievoeren op. ,,Wij krijgen nu de stempel rechts-extremistisch op onze reet. Bullshit.’’

Deel dit topic

Reacties

+2
Pluto
De correspondent van De Gelderlander doet wel erg veel moeite om een opmerking te forceren over Mark van dan Hoever. Parafrasen ???ik had er nooit van gehoord , Hij heeft het niet gezegd maar IK denk dat hij het wel bedoelde ???.
+1
Albert Altena
Het is de kunst om dan de aanvallen van de interviewer te pareren met je eigen verhaal.
Maar daarvoor moet je veel ervaring op doen.
+2
-Jan-
Quote Reactie van @Albert Altena:
Maar daarvoor moet je veel ervaring op doen.

(klik om te vergroten)

Melkweb
Hoop dat de FDF bestuursleden en ook de boeren wel door hebben dat hun interviews van de laatste paar maanden er een beeld van hun neergezet wordt die alles behalve als normaal kan worden gezien. Ik lees en weet inmiddels bij een aantal een hoop persoonlijke prive frustratie en een aantal liep er ook al mee te koop. Is dit dan een uitlaatklep dat is dan toch geen rare vraag? En in hoeverre ben je dan nog algemeen sector denkend Ik voel me niet vertegenwoordigd door hun maar de burger maakt die onderscheid niet. Als ik in de voetbalkantine zit vallen ze mij er op aan dat die malloten met die nieuwe blinkende lease trekkers naar de Den Haag reden. Zijn wel bepaalde of soort types die zich zo laten interviewen en fotograferen.
Arum
😀
+15
George
@Melkweb ik heb in de voetbalkantine nergens last van . Vinden allemaal dat die boeren groot gelijk hebben. Je moet ook eens een rondje geven dan begrijpen de mensen je beter. 🙂
+2
Koeien boertje
@George sta jij waarschijnlijk aan de bar, en melkweb zit met een paar afgunstige oude zeuren aan tafel
Jaap40
@Melkweb geen sponsor van je club? Dat kun je spontaan doen hè!
de Haas
@Melkweb Dit zegt meer over jou vrienden dan over de Nederlandse boer. Ieder clubje praat toch alleen voor zijn eigen achterban? Dat snappen ze toch wel? Niet iedere boer is FDF'er, niet alle voetballers zijn hooligans en niet alle allochtonen stelen. Kortom, je begeeft je in racistische kringen.
+5
Weidezicht
@Melkweb melkweb pretendeerd boer te zijn, maar is dat niet. Jeroen is geen malloot, helaas heb je wel iets gelijk dat hoe goed de intervieuws ook zijn, de titels hiervan wel de boeren in een bepaalde hoek zetten. Ook kan de media het niet nalaten het beeld te creeeren dat fdf paar oproerkraaiers zijn, maar dat "boeren" als melkweb in nederland de stille meerderheid zijn endat een fdf dus nooit voor de meerderheid spreken. Maar, zoals jeroen zouden er nog veel meer moeten zijn.
+1
Jan S
😀
+1
m uut m
@Jan S
Dit argument kun je ook gebruiken tegen FDF.
Jan S
😀
+1
m uut m
@Jan S
Ik geef alleen aan dat het argument dat je hier gebruikt net zo goed voor FDF kunt gebruiken.
In tegenstelling tot jou laat ik mij niet leiden door complottheorieën maar door gbv.
En net als de natuur en het klimaat blijft niets hetzelfde het is altijd in beweging.
Jan S
😀
+2
m uut m
@Jan S
Nee hoor ik oriënteer mij breder.
Nieuws moet je altijd met een korreltje zout nemen ongeacht wie het naar buiten brengt.
+2
Piet1960
@m uut m Wie het naar buiten brengt (de boodschapper) is toch wel de belangrijkste vraag tegenwoordig en wat voor belang heeft degene er bij. Dan kun je al heel veel onzin uitfilteren.
+1
Grasbaal
@Piet1960 Inderdaad: Wie zegt wat
Jan S
😀
+1
spotmelker
@Melkweb ik ken een aantal mensen van FDF goed en neem maar van mij aan dat ze nooit hun privéleven op enigerlei wijze betrekken in hun werk voor de sector. M.a.w. trap niet in die politieke/journalistieke propaganda en wijs daar je kantine genoten indien nodig ook even op. Kom je vast verder mee.
+1
Jan S
😀

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's jeroen , boer , farmers defence force en fdf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0