VIDEO: Madlener(PVV) v Minister Schouten; 'Richt u niet zo op die stikstofuitstoot!' | Politiek

Madlener(PVV) v Minister Schouten; 'Richt u niet zo op die stikstofuitstoot!' | 6-2-2020 | Politiek --- Bedankt voor het kijken en abonneer om niks te missen!

Lees meer »

Deel dit topic

arjen90

Reacties

buorman
Het zal niet de bedoeling zijn, maar ik denk dat de minister hem hier keurig pareert
+1
Dirk van Zetten
@buorman de industrie vindt het fantastisch dat de focus volledig op N zit en CO2 vergeten wordt
BertK
@Dirk van Zetten NOx en CO2 gaat samen!

Politiek wil dat niet weten.
producent
@buorman
En wanneer denk jij dat die commissie meet en berekenen (min. 2:35 ) met de conclusies komen, dat zal ver na 20-2-2020 zijn. En tot die tijd zal de politiek zich waarschijnlijk stil houden.
+1
buorman
Quote Reactie van @producent:
En wanneer denk jij dat die commissie

Ik denk niet dat ik voor een ander hoef te denken, maar voor mezelf denk ik dat het wel mooi uitkomt dat de politiek tot 20/2 zwijgt, dat is nml ook wat het collectief wou [meende ik], om zo eerst de bevindingen van het Mesdagfonds af te wachten, denkt u ook niet?
+5
Bartlehiemboer
Ik vindt dat de minister maar lacherig doet over het Mesdagfonds. Alsof ze het niet zo serieus neemt. Ze praat alleen maar serieus over haar berekeningen die nog lopen. Dan zie je dat ze het onderwerp boeren afdoet op het 100/130 rijden met haar gemaakte lach. Als ik dit zo zie dan hebben wij niets te verwachten van de minister.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
gemaakte lach

Past ze goed bij Rutte. Het zijn zenuwtrekjes!
Jawis
@Bartlehiemboer ze neemt het mesdagfonds ook niet serieus..het zal worden weggezet als waarheid van de boeren....ter kennisgeving aangenomen.
Koeien boertje
@Jawis krijgt ze het nog gezellig in den Haag 🤣😜
+1
Farma_boerke
@Bartlehiemboer Discussie over berekeningen en de waarde ervan is wel belangrijk. Ook al neemt de politiek het niet aan, dan kun je nog de rechter vragen om oordeel over wetgeving gebaseerd op drijfzand/onvolledige data vragen of is toegestaan. DAn kun je nml schadevergoeding claimen bijvoorbeeld

www.stikstofclaim.nl
+1
Piet1960
@Farma_boerke Een uitspraak van de rechter wat over een boerenbelang gaat, we weten allemaal hoe dat afloopt.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!