VIDEO: Klaver(GL); 'Premier Rutte is de regie volledig kwijt, het is een puinhoop!'

Klaver(GL); 'Premier Rutte is de regie volledig kwijt, het is een puinhoop!' | Regeling van Werkzaamheden | 18-12-2019 | Politiek Klaver vanaf 1

Deel dit topic

Reacties

Hans7
Klaver vanaf 1:18
+1
Skroefkelos
Snap hem niet helemaal , de kans wordt steeds groter dat het kabinet valt , wat ik gaarne zou zien. Dan gaat zijn partij half door denk. Is hij nou zo dom , of is er iets ander engs wat wij niet weten ?
arie.j
Quote Reactie van @Skroefkelos:
Snap hem niet helemaal , de kans wordt steeds groter dat het kabinet valt , wat ik gaarne zou zien. Dan gaat zijn partij half door

Moet eerst gebeuren voor dat het zover is.
In alle peilingen staat hij nu gelijk of op lichte winst.
Twentsch Land
Wat een vervelende zeur en stoker die klaver......een ding is duidelijk met hem.... alleen halvering veestapel met nog een flink klimaat eisen pakket is met hem bespreekbaar en verder niks....en dan denkt hij ook nog samen met tjeerd wel controle over de boeren te kunnen houden door glashard te zeggen .... ik ben ook voor de boeren........gewoon vals wat hij doet.
+3
Jan-T
Het zijn de Groenlinks kiezers die straks de hogere kosten van voedsel en van de energie mogen mee betalen.
Hoe fijn is dat als Groenlinks kiezer.
En dat hebben ze nog niet in het snotje.

Na de rechtzaak uitspraak van de Urgenda liep hij te juichen van blijdschap en dat zit je als partij in de tweede kamer.
Ook hier geld regeren is voor uit zien en niet wat zij doen, niet verder kijken dan hun neus lang is.

Hoe dom kan je dan als partij leider zijn.

De waarheid moet boven tafel komen, alleen met feiten gaan we de oorlog die er nu gevoerd word winnen.

Eerlijkheid wint altijd.
+1
Coen
@Jan-T , die GL-stemmers (overigens ook D33) zijn de grootverdieners met minimaal een paar keer modaal-inkomen, die kunnen deze idioterie wel betalen maar er is een heel andere en grote groepering die dit financieel straks niet meer kunnen opbrengen.
puntertje
Ach, je moet toegeven dat het knap van Jesse is om als vmbo-er op te klimmen tot één van de oppositieleiders. Maar wat Obama en Greta gedrag kopiëren wil nog niet zeggen dat je dan de hoop voor het land bent om ons uit de mede door hemzelf bedachte crisis te leiden.
+2
pietjepuk
@puntertje Ben het ook een keer met hem eens. Rutte is de weg compleet kwijt.
Willie2
Zelfs in de Tweede kamer is het een puinhoop en geen duidelijkheid, dit kabinet gaat het einde van de rit niet halen als het zo door gaat...
Erik!!1979
@Willie2 Belangrijkste is dat er een meerderheid komt tegen Brussel. Wat daar momenteel afspeelt is vele malen erger als wat wij nu in Duitsland of Nederland krijgen. Een nexit of Duitsland uit de eu is natuurlijk stom. Maar geen invloed op het klimaat geloof met sekte leider timmerfrans is een nog grotere drama. Nu heb je nog te doen met een paar kleuters. Timmermans meent dat die God is.
rene-de-jong
Ze zijn het iig eens dat het een puinhoop is.
Schouten is ook al zowat op en ziet het niet meer zitten.
m.a.w. gaat prima zo.
Misschien komen ze er binnenkort nog eens achter dat de Wnb niet geheel volgens de richtlijnen is gemonteerd.
En dat het nog niet eens zo gek is gesteld met die natuur.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0