Willie2


Foto's
0
Video's
0
Topics
0
Reacties
0
Stemmen
495
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 2u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


20 Feb 2020

VIDEO: Niet landbouw maar verkeer belangrijkste bron van stikstof: Marcel Crok en Geesje RotgersOriginele beschrijving

Interview met Geesje Rotgers, Mesdagfonds: niet de landbouw maar het verkeer is de belangrijkste bron van stikstof in natuurgebieden. Vandaag een primeur bij...

2 reacties


Column: De boeren hebben gelijk

De boeren hebben gelijk: er is een ronduit bezopen stikstofbeleid. Er is een stikstofcrisis gemaakt en dat was niet nodig geweest. De crisis is het gevolg van een mix van gebrek aan gezond boerenverstand en gebrekkige wetenschappelijke kennis.

3 reacties

17 Feb 2020

Boeren willen eigen tv-omroep om burger uit te leggen wat ze allemaal niet mogen

De actiegroep Farmers Defence Force (FDF) wil een eigen televisie-omroep beginnen. Hiervoor startte ze vandaag een ledenwervingscampagne: de boeren willen op televisie onder meer uitleggen hoe ze beperkt worden in het uitvoeren van hun werk.

25 reacties

15 Feb 2020

Trienke Elshof over stikstof: 'Wat wij inleveren, mag een prijs hebben'Originele beschrijving

Trienke Elshof is een van de onderhandelaars van het Landbouw Collectief. De boerin uit Oldetrijne had een bijzondere relatie met landbouwminister Carola Schouten. ,,Maar ik vind nu dat ze te lichtvoetig is. De gesprekken zijn niet altijd even vriendelijk.”

36 reacties


Johan Vollenbroek: stikstofplannen kabinet gebaseerd op drijfzandOriginele beschrijving

De stikstofplannen van het kabinet zijn gebaseerd op drijfzand, stelt Johan Vollenbroek van de milieuorganisatie Mobilisation for the Environment (MOB). Vollenbroek, die met succes het Programma Aanpak Stikstof (PAS) aanvocht bij de Raad van State, waarschuwt voor een nieuw ‘moeras van juridische procedures’.

13 reacties

12 Feb 2020

Boeren gaan stickers plakken in supermarkten om punt te maken

Ook boerenactiegroep Agractie begint een nieuwe actie. Terwijl Farmers Defence Force (FDF) weer een demonstratie met tractoren in Den Haag voorbere...

11 reacties

08 Feb 2020

‘Ministerie sjoemelde met stikstofcijfers om Lelystad Airport snel te openen’

Met foutieve stikstofberekeningen, het gebruik van verkeerde data en het achterhouden van cruciale informatie probeert de overheid de openstelling van Lelystad Airport als vakantievliegveld door te drukken. Dat stelt de belangengroep Samenwerkende Actiegroepen Tegen Laagvliegen (SATL) na uitgebreid onderzoek. Het ministerie noemt die bewering ‘onjuist’.

8 reacties

07 Feb 2020

BRIEFJE VAN JAN – Aan de Farmers Defence Force-boeren

Ze lóeren op een blunder en als je ‘m maakt ben je reddeloos verloren

4 reacties