Hans7


Foto's
0
Video's
0
Topics
0
Reacties
0
Stemmen
10
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 1d geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


03 Dec 2019

IDA: "Een extra set ogen op het bedrijf"

Dierziektes eerder in beeld hebben en (eerste) tocht sneller zien, dat kan met IDA.

3 reacties


Grond in Verzet waarschuwt Rutte: ‘Bij nieuwe acties gaat het hele land op slot’

Bij nieuwe acties van bouwbedrijven zullen mogelijk snelwegen geblokkeerd worden en zal er grote overlast ontstaan. Daarvoor waarschuwt Grond in Verzet.

14 reacties

02 Dec 2019

Citaat Grasbaal: AUB even geen anti-LTO berichten meer

Citaat Grasbaal: 'Het is hier niet toegestaan om alleen maar anti-LTO berichten te plaatsen. Prikkers die het daar niet mee eens zijn en hier wel mee door gaan die zijn hier niet meer welkom en worden zsm geblokkeerd'.
Wat is er aan de hand?, wordt Co gechanteerd door Marc Calon? Want momenteel worden gewoon complete topics verwijderd. Wie is hier nu belangrijker? De vrijheid van menigsuiting of het belang van Marc Calon?

64 reacties


Positieve reacties gevraagd voor Calon

Als counter reactie op grasbaal.s actie om negatieve reacties te verwijderen over Lto en Marc Calon en deze prikkers te blokkeren...
Dit vorige topic met deze naam was verwijderd door Grasbaal, ik hoop dat hij het deze keer langer vol houdt!!

12 reacties


Op boerderij.nl:‘Niet alleen maar anti-LTO-berichten op Prikkebord’

Op Melkveehouders Prikkebord is het niet meer toegestaan alleen maar anti-LTO-berichten te plaatsen. Die mededeling van beheerder en eigenaar Co Scholten in een topic leidde weer tot nieuwe discussies.

41 reacties


Kritisch onderzoeker Jaap Hanekamp lid van stikstofcommissie

Chemicus Jaap Hanekamp, criticaster van het RIVM, neemt plaats in het Adviescollege Meten en Berekenen Stikstof. Dit college gaat kijken wat er verbeterd moet worden aan de Nederlandse methode om stikstofemissie en -depositie te bepalen.

3 reacties


VIDEO: KoeMonitor

Wie snapt het? Ik vindt het zelf maar onzinnig, de zoveelste regel die opgelegd wordt vanuit de melkfabriek/EU. De bureaucratisering lijkt ingezet en lijkt niet te stoppen...

KoeMonitor: een systeem om diergezondheid, dierenwelzijn en voedselveiligheid te waarborgen. KoeMonitor zorgt ervoor dat melkveehouders en zuivelonderneminge...

29 reacties