Ambtenaar belt voor 211.000 euro maar krijgt geen ontslagOriginele beschrijving

Ambtenaren op het ministerie van Binnenlandse Zaken hebben voor vele tienduizenden euro’s gefraudeerd met zakelijke mobiele telefoons die ze privé gebruikten.

 Ambtenaar belt voor 211.000 euro maar krijgt geen ontslag (telegraaf.nl)

Ambtenaren op het ministerie van Binnenlandse Zaken hebben voor vele tienduizenden euro’s gefraudeerd met zakelijke mobiele telefoons die ze privé gebruikten.

paul1

Laatste  |  

Reacties

+1
paul1
Er wordt duidelijk met 2 maten gemeten
de hoef
@paul1 het was waarschijnlijk ook zelf een immigrant
Twentsch Land
Elke maand een deel van zijn loon inhouden....het is gewoon diefstal en daar moeten we geen begrip voor gaan geven.
+2
de Haas
Als ze dan toch graag een kortingsronde willen doen, misschien dan eerst wat ambtenaren de laan uit, anders stellen we een reductie plan op
van Ittersum
Hebben ambtenaren normaal gesproken niet ontslagbescherming? Ze kunnen wel geschorst worden, dat weet ik wel.
Elvis
@van Ittersum jaartje of 40 schorsen dan maar denk. Zonder salaris
Pluto
@van Ittersum Klopt !.Sinds oktober 2015 is er een wet aangenomen die ambtenaren en semi ambtenaren vrijwaart bij corruptie . Je kunt ze hun toeslag afnemen maar niet hun salaris . Je moet als ambtenaar minimaal een terroristische aanslag plegen voordat er sprake kan zijn voor ontslag en dan nog is het met behoud van salaris ,,, vrij vertaalt ,,, wachtgeld !.
van Ittersum
@Pluto eenmaal "binnen" ( aangenomen) is je weg naar je pensioen geplaveid. Alleen maar voordeel, hypotheek afsluiten bijvoorbeeld , meer zekerheid kun je niet krijgen als geldschieter.
Harry K
En niet toevallig extreem veel naar een extreem duur betaald nummer van een familielid of kennis (lees zakenpartner) gebeld?
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden euro geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!