Kabinet wil grotere klimaatbijdrage landbouw


Originele beschrijving

Meer geld voor grotere bijdrage landbouwsector aan het klimaatakkoord.
 Kabinet wil grotere klimaatbijdrage landbouw (boerderij.nl)

Meer geld voor grotere bijdrage landbouwsector aan het klimaatakkoord. Het kabinet wil dat de landbouwsector een grotere bijdrage gaat leveren aan het klimaatakkoord en stelt daar extra geld voor beschikbaar. Dat zegt premier Mark Rutte in reactie op de doorrekeningen van PBL en CPB van het klimaatakkoord. In het regeerakkoord staat dat de landbouw in 2040 3,5 Mton CO2 moet realiseren.

arjank110

Laatste  |  

Reacties

+4
hans1980
Had het al voorspeld: consumenten buiten schot,bedrijven wel maar daar komt wel weerstand dus zal niet doorgaan wat rest is zwakke landbouw met incapabele bestuurders aan "klimaattafels"
Dirk van Zetten
@hans1980 we houden er fijn mee op. Toedeloe en tot ziens. We halen het voedsel wel met elektro trucks en drones uit het buitenland! Doelstelling bereikt.
+3
Erik,1979
@Dirk van Zetten Dan brengen wij het voedsel wel met schepen naar jullie. Kunnen wij mooi goedkoop rotzooi en chemische afval bij tanken in Nederland.
+8
putjesschepper
We moesten voorbeeld nemen aam rutte toch? Mij niet gezien, hij kruipt volledig jesse klaver in zn hol.
+4
groeier
@putjesschepper
De landbouw heeft al meest gedaan, laat eerst de rijke burger maar eens wat doen.
putjesschepper
@groeier precies
+1
sorry
Ah ..kassa voor lto..
+3
ted9
Ik lees telkens de sector.......

De sector geeft aan niet 3.5 maar 6.5 te willen reduceren.

Wie in Gods naam is de sector.
........wie praat hier voor wie...
hans1980
@ted9 klimaat tafels je moet weten wie daar aan zit dan kunnen we die incapabele mensen aanspreken
+1
christo
@hans1980 Kun je zo googelen.
+5
Erik,1979
@hans1980 LTO heeft de sector al verkocht. Levert ze een hoop advies project baantjes op.
+1
christo
Ze zakken maar in de stront met hun nieuwe verdienmodelgeneuzel.
+3
de jonge
@christo niet alleen verdienmodelgeneuzel maar ook met de klimaathysterie. zonder co2 is er geen leven dus ze willen dat de wereld onleefbaar wordt, ze zijn compleet het pad kwijt en dat alleen voor de rotcenten, om de economie draaiende te houden. co2 is immers een bron van leven en geen milieubedreigend gas!!!!!!
+1
christo
@de jonge Aardgasopbrengst gaat weegvallen en bevolking vergrijst. zo maar een paar gevoelige punten die heel veel geld gaan kosten.
hans1980
@christo allemaal aan de warmtepomp
+1
Erik,1979
@de jonge ik denk dat als er meer co2 in de lucht zit juist meer leven komt. Dan groeien de planten toch beter!!??? (Ik zal het wel mis hebben).
+2
cs-agrar
Er van uitgaande dat men, alvorens toe te zeggen dat de landbouw meer kan reduceren dan opgelegd (domme actie maar goed), hier aan gerekend is. Is het vreemd dat ik nu gaan denken, geef die berekening eens aan STAF...?
christo
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden landbouw , geld , warmtepomp en klimaatakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!