Certificatieschema 'On the way to PlanetProof' voor Melk vastgesteld

SMK voor duurzamer geproduceerde melk het certificatieschema met het internationale keurmerk 'On the way to PlanetProof' vastgesteld. Om het keurmerk te mogen dragen, moet de melk zowel voldoen aan de eisen van diergezondheid en dierenwelzijn, als aan biodiversiteit en klimaat. Daarnaast moet de melk voldoen aan criteria voor weidegang en grondgebondenheid. Het betreft een open schema zodat deelname mogelijk is voor alle zuivelproducenten. Voor de verwerking van melk tot gecertificeerde zuivelproducten is het certificatieschema 'Bewerkte en Verwerkte producten' van toepassing.
 Certificatieschema 'On the way to PlanetProof' voor Melk vastgesteld (agriholland.nl)

SMK voor duurzamer geproduceerde melk het certificatieschema met het internationale keurmerk 'On the way to PlanetProof' vastgesteld. Om het keurmerk te mogen dragen, moet de melk zowel voldoen aan de eisen van diergezondheid en dierenwelzijn, als aan biodiversiteit en klimaat.

Nieuwsgrazer

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden schema , melk , dierenwelzijn , keurmerk , biodiversiteit , weidegang , diergezondheid , grondgebondenheid en klimaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!